ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Χανιά: Η στιγμή που δύτες εντοπίζουν στο βυθό το αυτοκίνητο του επιχειρηματία Κυριάκου Μετζιδάκη - Το βίντεο ντοκουμέντο [vid]
Εικόνες που κόβουν την ανάσα στο βυθό της Σούδας. Ο άτυχος επιχειρηματίας είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Οκτώβριο...


Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε χθες ο επίλογος στην υπόθεση - θρίλερ του Κρητικού επιχειρηματία, ο οποίος εξαφανίστηκε στα Χανιά πριν από περίπου πέντε μήνες. Ομάδα δυτών βούτηξε χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Σούδας, μετά από σχετική εντολή των λιμενικών Αρχών και εντόπισε όπως φαίνεται στο επόμενο βίντεο το αυτοκίνητο του 59χρονου Κυριάκου Μετζιδάκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από τις 14 Οκτωβρίου του 2016.

Τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής συνηγορούν στο ότι η σορός που βρέθηκε χθες μέσα στο αμάξι που ανασύρθηκε από το λιμάνι της Σούδας ανήκει στον Μετζιδάκη. Πλέον, το μόνο που απομένει για να ταυτοποιηθεί το πτώμα είναι η εξέταση DNA.

.


Ο 61χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου του 2016 ενώ με το θέμα είχε ασχοληθεί και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε όλη την λιμενική ζώνη και μπροστά από την προβλήτα στην οποία δένει το επιβατηγό πλοίο. Στην επιχείρηση ανάσυρσής του, συμμετείχε συνεργείο εμπειρογνωμόνων ιδιωτών δυτών, τοποθετημένοι από το Λιμεναρχείο.

Στο σημείο είχε μεταβεί και ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη εκτίμηση, παρ' όλα αυτά, αναμένεται η νεκροψία για να αποκαλυφθούν οι συνθήκες θανάτου του 61χρονου χανιώτη.

Πηγή: neakriti.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top