ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Σάλος στο νησί με τα πονηρά καμώματα του Καζανόβα. Πώς βγάζει το χαρτζιλίκι του καλοπληρωμένος ξένος παίκτης της πρώτης κατηγορίας;

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ξένους παίκτες της Σούπερ Λιγκ, ο ίδιος, όμως, φαίνεται πως θέλησε να βγάλει ένα ...χαρτζιλίκι παραπάνω. Θα μου πεις τώρα, τι το κακό έχει αυτό;

Όταν το συγκεκριμένο χαρτζιλίκι προσπαθείς να το βγάλεις από ανυποψίαστα θύματα (γένους θηλυκού), παίρνοντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά (τα γνωστά δανεικά κι αγύριστα) πουλώντας αγάπες και λουλούδια, τότε, ναι, είναι κακό!

Κι εδώ δε μιλάμε για μία και δύο μόνο περιπτώσεις, αλλά τουλάχιστον για τέσσερις! Κι επειδή στην Ελλάδα ζούμε και όλοι μία οικογένεια είμαστε στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν ήθελε και πολύ ο συγκεκριμένος παίκτης να αποκτήσει αυτή τη φήμη και να ακουστούν παντού οι ...αταξίες του.

Όνομα (ακόμα τουλάχιστον) δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, αν και δεν αποκλείεται από μέρα σε μέρα να σκάσει από επίσημα χείλη η βόμβα τόσο με τα στοιχεία του εν λόγω ποδοσφαιριστή όσο και με τα λεφτά που δανειζόταν (πληροφορίες αναφέρουν πως η ταρίφα του παίκτη ξεκινούσε από τα 500 ευρώ και έφτανε μέχρι τις 4000 ευρώ).

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως οι κάτοικοι του …νησιού θα πρέπει να προφυλάξουν τις κοπέλες της περιοχής από τα δίχτυα του Καζανόβα!

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top