ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο Πρίντεζης μας γύρισε στο… 2012 και οι φίλοι των Πρωταθλητών διαλέγουν αντίπαλο για τα πλέι οφ. Θέλουν Παναθηναϊκό; Τι συμβαίνει με τον Kill-Billκαι ποιος… επέστρεψε;

Το πεταχτάρι του Πρίντεζη, με το οποίο πήρε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι στο Βελιγράδι στην παράταση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρ, θύμισε εκείνο, που είχε βάλει το 2012 στην Πόλη και είχε δώσει την Ευρωλίγκα στην ομάδα του.

"Είναι σημάδι για την τρέχουσα Ευρωλίγκα αυτό το καλάθι" έγραψαν πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού στο Facebook. Το θέμα είναι και το σίγουρο ότι η ομάδα τους έχει το πλεονέκτημα της έδρας πλέον στα χέρια της. Τα υπόλοιπα θα φανούν στη πορεία!

Αυτό, που περιμένουν τώρα οι Πειραιώτες είναι να μάθουν τον αντίπαλό τους στην οκτάδα. Οποίος και να είναι, αυτοί θα είναι το φαβορί, αφού και σε καλή κατάσταση βρίσκονται και θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Φυσικά, θα προτιμούσαν την Μπασκόνια ή τον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να μην μπλέξουν στον… εμφύλιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά το βασικό, που τους απασχολεί είναι να γίνουν αυτοί όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Με την Γαλατά, αλλά και με τον Ερυθρό Αστέρα παρουσιάστηκαν όχι κοντά στο πραγματικό τους εαυτό και αυτό σίγουρα θα απασχολήσει τον Γιώργο Σφαιρόπουλο, ο οποίος για την ώρα πάντως θα δώσει προσοχή στο ματς της Παρασκευής με την Ρεάλ στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός κυνηγάει και την διαφορά των 18 πόντων, για να την προσπεράσει.

Αυτό πάντως που «χτύπησε άσχημα» στο Βελιγράδι, ήταν το γεγονός ότι ο Σπανούλης δεν είναι ακόμη αυτός, που πρέπει να είναι, και ο λόγος έχει να κάνει με τα διάφορα προβλήματα, που του παρουσιάζονται τελευταία. Ο αρχηγός πάντως του Ολυμπιακού ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται και σίγουρα θα δουλέψει σκληρά, ώστε να είναι πανέτοιμος στα πλέι οφ, εκεί που θα τον χρειάζεται πιο πολύ η ομάδα.

Σίγουρα το γεγονός, ότι κόντρα στον Αστέρα έμεινε για πρώτη φορά άποντος στην ιστορία της Ευρωλίγκα, θα τον έχει…τα ρελάνει. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, προφανώς επηρεασμένος από τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησε, δεν ήταν σε καλή μέρα και βοήθησε ελάχιστα την ομάδα του. Ο «Kill Bill» αγωνίστηκε σε 16:24 και είχε 0/3 τρίποντα και δεν βρήκε το δρόμο προς το καλάθι ούτε με βολές!

Επίσης, και ο Γιανγκ προσπαθεί να βρει τον πραγματικό του εαυτό, χωρίς ακόμα να έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Αντίθετα, βγήκε για τα καλά στο προσκήνιο ο Αγραβάνης, ο οποίος και γύρισε το παιχνίδι, ενώ ο Παπανικολάου με τον Πρίντεζη παραμένουν οι σταθερές αξίες.

Πηγή: sportdog.gr
πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top