ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

To Survior έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και η δυναμική του συνεχώς μεγαλώνει.. Κάθε φορά που προβάλετε μέσα από την συχνότητα του Σκάι τρελαίνει τα μηχανάκια της Nilsen κάνοντας τα αντίπαλα κανάλια να κλαίνε με μαύρο δάκρυ, αφού βλέπουν τα προγράμματα τους να πατώνουν.

Το ριάλιτι επιβίωσης είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι στην ζωή των τηλεθεατών, κάνοντας τους να θέλουν να μαθαίνουν συνεχώς πράγματα γι αυτό. Και εκεί που νομίζεις οτι γνωρίζεις τα πάντα για το αγαπημένο σου τηλεοπτικό πρόγραμμα που σου τρώει πολύ χρόνο απο την προσωπική σου ζωή, έρχεται ο Σάκης Τανιμανίδης για να σας προβληματίσει . Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής έκανε ένα live βίντεο κατά την διάρκεια  του αγωνίσματος για την ασυλία και αποκάλυψε στοιχεία για το totem που σίγουρα δεν ξέραμε! Είπε μεταξύ άλλων οτι πάνω του απεικονίζονται 4 διαφορετικές φιγούρες.

Επειδή εμείς όμως στο Gegonota πάμε το ρεπορτάζ ένα βήμα παρακάτω…. σας αποκαλύπτουμε ότι δεν ξέρατε ούτε εσείς… ούτε ο Σάκης Τανιμανίδης που το κρατάει!

Τα τοτέμ αποτελούν κάποιες ξυλόγλυπτες κατασκευές, άλλοτε τρομακτικές και άλλοτε αστείες. Η λέξη τοτέμ προέρχεται από την Ojibwa, μια γλώσσα Algonquin. Μια γλώσσα που πλέον έχει εκλείψει και ήταν ομιλούμενη στην Βόρεια Αμερική.Η λέξη «Ototeman» στην γλώσσα τους, σήμαινε «αυτός, είναι της φυλής μου».
από τι ήταν φτιαγμένα τα τοτέμ
Οπότε καταλαβαίνουμε, πως τα τοτέμ ήταν κάτι σαν «σημαία» για την κάθε φυλή. Ήταν αυτό που τους έκανε να ξεχωρίζουν από άλλες φυλές!

Τα τοτέμ ήταν φτιαγμένα από ξύλο και σκαλισμένα στο χέρι από τους μάγους της φυλής. Ήταν σκαλισμένα από μάγους και είχαν την ευλογία του πνεύματος που πίστευε η κάθε φυλή.
Τα ζώα που απεικονίζονταν στα τοτέμ είχαν σχεδόν πάντα μια φρικτή έκφραση, ο λόγος βέβαια είναι άγνωστος.

Εν κατακλείδι είναι αυτό που προστατεύει την φυλή και δεν επιτρέπεται κανείς να το προσβάλει……

ΥΣ. Όπως καταλαβαίνετε όσο το κρατάει ο Τσαγκ και να θέλετε να του κάνετε κάτι δεν μπορείτε.

Πηγή: youweekly.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top