ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Στα… μαύρα είναι στη διεύθυνση προγράμματος του STAR και λογικό, αφού βλέπουν την επιτυχία του Survivor στον ΣΚΑΙ και τρίβουν τα μάτια τους! Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν μέσα από τα χέρια τους ένα τόσο ισχυρό χαρτί… και ρίχνουν το ανάθεμα στην κυβέρνηση, διότι εξαιτίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες που ακυρώθηκε, έχασαν και τη συμφωνία που είχαν με τον τούρκο παραγωγό.

Για την ακρίβεια από το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση του STAR είχε συμφωνήσει να πάρει τα δικαιώματα, τόσο του Survivor όσο και Voice… μεσολάβησε όμως ο διαγωνισμός του Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα το κανάλι να μην εξασφαλίσει άδεια… Όταν λοιπόν κλήθηκε από τον παραγωγό που είχε τα δικαιώματα για να καταβάλλει την πρώτη δόση της συμφωνίας… το STAR που εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε αν θα υφίσταται ή όχι, δεδομένου ότι δεν είχε κερδίσει την άδεια και όλα έδειχναν ότι θα έμπαινε λουκέτο… ακύρωσε τη συμφωνία.

Βέβαια οι εξελίξεις ανάτρεψαν τα δεδομένα… ο διαγωνισμός ακυρώθηκε ως γνωστόν από το Συμβούλιο της Επικρατείας… αλλά τότε ήταν πολύ αργά… Αφού στο μεταξύ ο τούρκος παραγωγός είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΙ που ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του διαγωνισμού!

Είναι γεγονός ότι ο Κώστας Κιμπουρόπουλος του ΣΚΑΙ κινήθηκε εξαιρετικά γρήγορα και πήρε τα δικαιώματα των παιχνιδιών, αφού το STAR είχε μείνει εκτός… διότι τα διεκδικούσε και η πλευρά Μαρινάκη που επίσης είχε κερδίσει μία από τις τέσσερις άδειες. Το στέλεχος όμως του ΣΚΑΙ – από τα κορυφαία της αγοράς, το απέδειξε τόσο κατά τη διαδικασία της δημοπρασίας, αλλά και από το πώς έχει εκτοξεύσει το κανάλι του, δεν άφησε περιθώρια στους ανταγωνιστές του και αμέσως έκλεισε τη συμφωνία με τον τούρκο παραγωγό… απολαμβάνοντας σήμερα τους καρπούς της επιτυχίας του!

Στο STAR όμως στάθηκαν πραγματικά άτυχοι… για αυτό αποδίδουν μεγάλες ευθύνες στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της με την εξέλιξη που είχε ο διαγωνισμός… Αφού κάτω από άλλες συνθήκες τα δικαιώματα του παιχνιδιού θα ήταν δικά τους και τα νούμερα που σημειώνει ο ΣΚΑΙ, θα τα έκανε το πρόγραμμα του STAR!


Πηγή: enimerosi24.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top