ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Σύννεφα» προκλήθηκαν στην ομάδα των «Διάσημων» και βγήκε στην επιφάνεια μια δυσαρέσκεια των παικτών με τον Γιώργο Αγγελόπουλο
, όπως θα είδατε όσοι παρακολουθήσατε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Δημιουργήθηκε δηλαδή ένα περίεργο κλίμα γύρω από τον παίκτη που είναι ο πλέον δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό.

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor είδαμε πως θα γίνει ένας χαμός, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πιαστεί στα χέρια με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Αυτό το τρέιλερ έγινε σήμερα αντικείμενο συζήτησης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια, που όπως έχουμε αντιληφθεί παρακολουθεί ανελλιπώς το reality, είπε και αυτή τη δική της γνώμη και κατά μία έννοια «ξέσπασε» ενάντια στην ομάδα των «Διάσημων»!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε γι’ αυτό που όλοι έχουμε αρχίσει να παρατηρούμε στο παιχνίδι:

«Δεν ξέρω αν είναι το φαγητό που τους επηρέασε ή αν αντιλαμβάνονται -γιατί με έναν συγκεκριμένο παίκτη τα έχουν βάλει- ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάει πολύ δυνατά για να πάρει τα λεφτά. Νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί από τους «Διάσημους» ένας άνθρωπος που από την ώρα που μπήκε κάνει τα πάντα για να τους βοηθήσει σε όλο το επίπεδο των δουλειών. Ξαφνικά βλέπουμε την πλειοψηφία των «Διάσημων» να τον δείχνει, με τον τρόπο του ο καθένας, και να θεωρούν ότι αυτός είναι το πρόβλημα γιατί είναι απομονωμένος. Παντού ο συγκεκριμένος παίκτης είναι το φαβορί».

Δείτε όσα είπε και η Ελένη Μενεγάκη στο παρακάτω βίντεο:
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top