ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Οι συνθήκες που επικρατούν στο reality Survivor είναι πολύ ακραίες τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχολογία των παιχτών!



Σε όλο τον κόσμο οι τηλεθεατές καθηλώνονται απο τις περιπέτειες των συμμετοχόντων με τους τραυματισμούς να είναι συχνό φαινόμενο.

Πριν απο 3 χρόνια ολόκληρη η Γαλλία ήταν σε κατάσταση σοκ, καθώς
στην γαλλική εκδοχή του τηλεοπτικού reality show τα πράγματα είχαν πάρει αρνητική τροπή!
Η είδηση πως ο γιατρός πρώτων βοηθειών έδωσε τέλος στην ζωή του, μετά από πιέσεις που δέχτηκε από τα ΜΜΕ εξαγριώσε το γαλλικό τηλεοπτικό κοινό!
ImageHandler-5
Ο Τιερί Κόστα, όπως ήταν το όνομά του, άφησε χειρόγραφο σημείωμα, εξηγώντας πως «κατά την διάρκεια των ιατρικών του καθηκόντων τηρούσε πάντα τον όρκο του Ιπποκράτη» ενώ η πίεση που δέχτηκε από τα γαλλικά ΜΜΕ ήταν αβάσταχτη όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους έχασε την ζωή του.

«Η 20χρονη εμπειρία μου αμφισβητήθηκε από τα media και με κατηγόρησαν με ψευδείς ιστορίες».
survivor_paper
Ο Ζεράλ Μπαμπίν, απεβίωσε από καρδιακή προσβολή την πρώτη μάλιστα, μέρα των γυρισμάτων στη Καμπότζη. Ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια, αλλά όλοι κατηγόρησαν τον γιατρό.
Ο παίκτης είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης των διαγωνιζομένων με σχοινί. Νωρίτερα οι παίκτες, είχαν κολυμπήσει μεγάλη απόσταση μέσα στη θάλασσα και ο παίχτης είχε παραπονεθεί για πόνους στα χέρια.
Ο γιατρός μετά τις πρώτες βοήθειες τον μετέφερε με ελικόπτερο στο κοντινότερο νοσοκομείο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πτήσης η καρδιά του δεν άντεξε και μετά από σειρά μικρών εμφραγμάτων, απεβίωσε

Όπως έγραφε η εφημερίδα Le Monde, η αυτοκτονία του γιατρού και ο θάνατος του παίκτη ήταν ο λόγος που διακόπηκε το παιχνίδι επ’ αορίστων.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top