ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Νέες λαμπρές σελίδες στα έπαθλα των τηλεοπτικών ριάλιτι έδωσε το χτεσινό έπαθλο φαγητού που αποφάσισε να μοιράσει η τουρκική παραγωγή του Survivor στους νικητές της δοκιμασίας.

Τα προηγούμενα έπαθλα μπορεί να μην ήταν πλούσια σε όγκο μερίδας αλλά τουλάχιστον ήταν απολαυστικά στο μάτι αφού είδαμε από κλαμπ σάντουιτς και χοτ ντογκς μέχρι πίτσες και χάμπουργκερ. Αυτές οι λιχουδιές μάλλον αποτελούν παρελθόν αφού στο χτεσινό επεισόδιο μία έκπληξη περίμενε του 20 εναπομείναντες παίκτες των δύο ομάδων. Το έπαθλο φαγητού που αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ένας σωρός από κρουασάν γνωστής ελληνικής μάρκας.

Μοιράζει έπαθλα ο Βαγγέλης Χαντζής

Όχι ένας σωρός για κάθε παίκτη αλλά ένα κρουασάν για τον κάθε «τυχερό». Μεγάλη τύχη, πού να σας τα λέμε. Από τα διαλείμματα του σχολείου που τρέχαμε στα κυλικεία για μια κουκουρούκου είχαμε να νιώσουμε αυτή την ταύτιση με τους παίκτες που θα ανταγωνίζονταν σαν άγρια ζώα για δυο μπουκιές κρουασάν με μία κουταλίτσα πραλίνας. Άδικα προσπαθούσε ο παρουσιαστής να πιέσει το κρουασάν, αφού πρώτα το έκοψε στη μέση, για να αποδείξει πόσο λαχταριστό και γεμάτο σοκολάτα ήταν. Φυσικά στην κατάσταση που ήταν πολλοί από τους παίκτες ένα κρουασάν τους φάνηκε σαν μάννα εξ ουρανού. Ειδικά οι σοκομανείς υποδέχτηκαν το πτωχό κρουασάν όπως ο άρρωστος τη δόση του φαρμάκου του.

Τι άλλο θα μπορούσε να δώσει σαν έπαθλο η παραγωγή στις νέες δοκιμασίες;
Αν όλα πάνε καλά και η παραγωγή συνεχίσει να είναι τόσο γαλαντόμος περιμένουμε ακόμα πιο χορταστικά δώρα. Να χαιρόμαστε να βλέπουμε τους παίκτες να πέφτουν στην άμμο, να βουτάνε σε νερόλακκους, να κρέμονται σε σκοινιά, να πηδούν εμπόδια, να πέφτουν με το πρόσωπο στις λάσπες, να διαγωνίζονται με δεμένα τα μάτια, δεμένα τα αυτιά, δεμένα τα πόδια,δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω κακοκαιρίας, δεμένα τα χέρια για μια κουταλιά σιρόπι βύσσινο ή για μία καραμέλα βουύρου στα δώδεκα. Γλείψε, γλείψε, να γυρίζει.

Γιατί όχι να δούμε και κάποια δώρα που να ξεφεύγουν από την έννοια «φαγητό», χωρίς να εμποδίζει βέβαια αυτό τους λιμοκτονούντες παίκτες από το να τα φάνε και αυτά.

Ας δούμε κάποιες πολύ δυνατές κατά τη γνώμη μας υποψηφιότητες για τα επόμενα έπαθλα του Survivor.

Μία χούφτα ανάμεικτους ηλιόσπορους με πασατέμπο

Μια λαχταριστή χούφτα ηλιόσπορους ή πασατέμπο, ανάλογα τα γούστα του κάθε παίκτη. Να τρώει ο Τσανγκ και να φτύνει τα 3 τσόφλια που του αναλογούν στην Ελισάβετ.

Δυο κουφέτα και μια μαλαματίνα

Οι νικητές θα πρέπει να αποφασίσουν ποιοι τυχεροί θα γλείψουν την γλυκιά επικάλυψη και ποιοι θα φάνε τα παπαριασμένα από το σάλιο των υπολοίπων αμύγδαλα. Ο Τσανγκ ως βέρος Σαλονικιός θα πάρει το μπουκάλι της μαλαματίνας και θα το πετάξει στην Ελισάβετ.

Ένα κριτσίνι βρώμης

Μια μπουκίτσα κριτσίνι στον κάθε υπερτυχερό. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι ακόμα και αυτό το κριτσίνι θα είναι από βρώμη. Μπόχα, βρώμη του επάθλου η ιστορία. Η Ελισάβετ θα φάει όσο σουσάμι της αφήσει ο κολλητός της ο Τσανγκ.

Δυο φύκια και μια μεταξωτή κορδέλα

Τα φύκια θα δοθούν σε ροδελάκια και όποιος γουστάρει ας πάει να πιάσει μόνος του τα ψάρια να φτιάξει σούσι. Ο Τσανγκ από την πλευρά του θα πάρει τη μεταξωτή κορδέλα και να προσπαθήσει να πνίξει την Ελισάβετ.

Ένα ψητό γουρουνόπουλο. Σε φωτογραφία

Θα είναι μεγάλη και εντυπωσιακή η φωτογραφία, σχεδόν σαν πόστερ. Οι τυχεροί μπορούν την κρεμάσουν στην καλύβα τους και να ξερογλείφονται κοιτώντας την. Ο Τσανγκ μπορεί να κρεμάσει την Ελισάβετ στην ίδια καλύβα.

Μια τριντέντ χωρίς ζάχαρη

Ένα έπαθλο που θα θυμίζει τη σοφή ατάκα από τη διαφήμιση «καλύτερα να μασάς παρά μιλάς». Χωρίς ζάχαρη για να μη πειραχτούν τα ευαίσθητα δοντάκια των παικτών όταν πεινάνε σαν λύκοι. Ο Τσάνγκ θα κάνει τσιχλόφουσκες και θα τις σκάει στο πρόσωπο της Ελισάβετ.

Δυο ρακέτες και ένα μπαλάκι

Ολόκληρη παραλία και να μην υπάρχουν τόσο καιρό δύο σπ@σ@ρχίδηδες με δυο ρακέτες να πρίζουν τους ήδη ταλαιπωρημένους παίκτες; Ο Τανιμανίδης γνωστό καγκούρι της παραλίας θα έπαιζε με τη μία ρακέτα διαλύοντας τον πεινασμένο παίκτη που θα έχει κερδίσει τη δεύτερη. Σε μια άλλη πλευρά της παραλίας, ο Τσανγκ με τη δική του ρακέτα θα σερβίρει βότσαλα στο κεφάλι της Ελισάβετ, με την τεχνική του πινγκ πονγκ που είναι γραμμένη στο dna όλων των προγόνων του, των Μακεδόνων.

Ένα κουμπί και μια δαχτυλήθρα

Δεν εννοούμε τα κουμπιά που μοιράζουν στα ρέιβ πάρτις. Ένα κουμπί ολοστρόγγυλο, με τέσσερις υπέροχες τρυπούλες για την ομάδα που θα κερδίσει το τρόπαιο. Και τι δε θα έδινα να είχα και εγώ ένα. Δε χρειάζεται να σας πούμε ότι τη δαχτυλήθρα θα την έπαιρνε ο Τσανγκ και θα έκανε ασταμάτητα pokes στην Ελισάβετ, μέχρι να μελανιάσει.

Μια σταγόνα κολλύριο και ένα μπαλόνι

Πονάνε τα ματάκια των παικτών; Το έπαθλο αυτό θα κάνει τουλάχιστον το ένα μάτι τους να ανοίξει. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δε θα είχε έτσι και αλλιώς καμία ελπίδα και μια θάλασσα κολλύριο να της έφερναν. Ο Τσανγκ θα καβατζάρει το μπαλόνι και θα φτιάξει νεροβόμβα για την Ελισάβετ, όταν αυτή ξαπλώσει να κοιμηθεί.

Ψίχουλα από μπομπότα και ένα γραμματόσημο

Με το δαχτυλάκι θα μαζεύουν τα μέλη της τυχερής ομάδας το κάθε ψιχουλάκι μπομπότας που θα βρίσκουν στη βρεγμένη άμμο. Οι Μαχητές θα μετονομαστούν σε Σπουργιτάκια και οι Διάσημοι σε Δεκαοχτούρες. Ο Τσανγκ θα πάρει το γραμματόσημο, θα το κολλήσει στο κούτελο της Ελισάβετ και θα τη στείλει πακέτο στην Ανταρκτική.

Μια σακούλα κομφετί

Δε θεωρείτε και εσείς άδικο που οι παίκτες έχασαν την Κυριακή της Αποκριάς στον μακρινό Άγιο Δομήνικο; Μια σακούλα κομφετί θα είναι το συμβολικό αυτό έπαθλο που θα τους θυμίσει λίγο την πατρίδα. Μόλις τελειώσει ο χαρτοπόλεμος ο Ορέστης Τσανγκ θα χρησιμοποιήσει την άδεια σακούλα για να πνίξει μια συμπαίκτριά του που δε θέλουμε να αποκαλύψουμε το όνομά της. Θα πούμε μόνο ότι αρχίζει από Ελ και τελειώνει σε -σάβετ.

Ένα σάπιο μήλο

Όχι το χρώμα, το κανονικό μήλο. Με το σκουλήκι μέσα. 11 μερίδες είναι λίγες, πολύ λίγες γι’ αυτή τη λιχουδιά. Ο Τσανγκ θα πάρει το σκουλήκι και θα το θάψει στην άμμο μαζί με την Ελισάβετ, ελπίζοντας ότι το σκουλήκι θα είναι πολύ πεινασμένο.

Ένα τσουβάλι άμμο

Ένα ωραίο τρολάρισμα από την εταιρεία παραγωγής που δε θα φανερώσει το έπαθλο μέχρι να σκοτωθούν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για να το κερδίσουν, στο πιο δύσκολο στίβο μάχης σε αγώνισμα επάθλου. Και αφού αφήσουν οι μισοί τα κοκκαλάκια τους στον αγώνα και οι άλλοι μισοί έχουν ανταλλάξει την ψυχή τους στον Εωσφόρο για το δώρο που κρύβει κάτω από το καπάκι ο Τανιμανίδης, τότε ακριβώς ο χαρισματικός παρουσιαστής θα τους αποκαλύψει ότι κέρδισαν ένα τσουβάλι άμμο για να το ρίξουν συμπλήρωμα στην αμμουδένια παραλία τους. Αυτό καθόλου δε θα εμποδίσει τον Τσανγκ από το να πάρει το τσουβάλι και να δέσει μέσα την Ελισάβετ πριν την πετάξει στη θάλασσα.

Μια κάψουλα κυανίου για να αυτοκτονίες

Όποιος κερδίσει αυτό το έπαθλο είναι ουσιαστικό ο χαμένος. Ανατροπή στην ανατροπή. Ο Τσανγκ ήδη τρίβει τα χέρια του και ετοιμάζει το ζεστό ρόφημα που θα σερβίρει στη φίλη του Ελισάβετ με μια δική του συνταγή και μια σταγόνα από ένα συστατικό δυναμίτης που αρνείται να αποκαλύψει.

Δυο μαγικά φασόλια

Φυσικά και δε θα είναι μαγικά. Φυσικά και θα το πιστέψουν όλοι και θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να τα κερδίσουν. Φυσικά και θα τα θάψουν στο χώμα, θα τα ποτίσουν και θα περιμένουν άδικα να μεγαλώσουν και να φτιάξουν μια μαγική φασολιά. Πρώτη η Λάουρα θα το πιστέψει. Ο Τσανγκ τσαντισμένος με την Ελισάβετ που κέρδισε την προσωπική της αντίπαλο Σόφη Πασχάλη, με αποτέλεσμα να κερδίσουν τα φασόλια οι Μαχητές 10-9, θα την θάψει στο χώμα και θα την ποτίζει μέχρι να βγάλει ρίζες και να γίνει η ίδια μαγική φασολιά.

Φλούδες από καρπούζια

Ίσως και το πιο εκλεκτό έδεσμα απ’ όλα τα προηγούμενα. Αν είσαι γουρούνι. Ο Τσανγκ θα πλακώσει στις καρπαζιές την Ελισάβετ με τη δικαιολογία ότι παράκουσε τη λέξη καρπαζιά αντί για καρπούζια.

11 οδοντογλυφίδες

Αν τις ενώσεις όλες μαζί φτιάχνεις ένα υποτυπώδες καλαμάκι για σουβλάκι. Απλά χωρίς κρέας. Και μόνο η σκέψη όμως θα χορτάσει πολλούς. Ο έξω καρδιά Ορέστης θα καρφώσει και τις 11 οδοντογλυφίδες κάτω από τα μάτια της Ελισάβετ αφού πρώτα της υποσχεθεί ότι θα τις γιατρέψει τους πόνους στην πλάτη με μια αρχαία κινέζικη τεχνική βελονισμού που εφαρμόζεται στο πρόσωπο. Σατανικός.

Σταγόνες νερό από βροχή

Φρέσκες σταγόνες της βροχής από το προηγούμενο βράδυ θα είναι αυτές που θα έχει συγκεντρώσει η παραγωγή σε ένα ογκώδες πιθάρι και οι νικητές του αγωνίσματος θα είναι αυτοί που θα το απολαύσουν. Θα μπορέσουν να κορέσουν την πείνα τους με βρόχινο νερό; Αυτό μένει να το δούμε στο επόμενο επεισόδιο. Ο επιχειρηματίας από τη νύφη του Θερμαϊκού θα δέσει την δίδυμη που έχει απομείνει στο νησί και θα τις ρίχνει για πολλές ώρες μία μία τις σταγόνες του βρόχινου νερού μέχρι να την τρελάνει. Κινέζικο βασανιστήριο από τον καρντάση με την ψυχούλα.

Παγάκια μέσα σε σαμπανιέρα

Παγάκια σε παγοκυψέλες που θα λιώσουν πριν καν οι παίκτες τελειώσουν το αγώνισμα. Οπότε πάλι νερό θα κερδίσουν. Δυο φορές το ίδιο δώρο. Αυτά είναι. Ο Τσανγκ για να μη χαλάσει το σερί του θα φορέσει καπέλο την σαμπανιέρα με τα παγωμένα νερά στην Ελισάβετ θυμίζοντάς μας ότι το ice bucket challenge γινόταν κάποτε για καλό σκοπό.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top