ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μια μεγάλη πλειοψηφία του κοινού, κουρασμένη από τις διαρκείς πολιτικές «κοκορομαχίες», φαίνεται να έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο Survivor και τους πρωταγωνιστές του. Ανάλογη είναι και η στροφή των media στην σχετική ειδησεογραφία αφού το θέμα «πουλάει».

Και πέρα από τα δρώμενα μεταξύ των παικτών, ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν το κοινό είναι το ποιος ή ποια θα κερδίσει τελικά το έπαθλο.
Κατ’ αρχάς, για την ομάδα των «Μαχητών» που αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση δεν είναι δυνατόν να γίνει οποιαδήποτε αστρολογική αξιολόγηση, αφού δεν γνωρίζω καν τα ζώδιά τους! Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποιος ή κάποια από την ομάδα να «το ‘χει» αλλά μέχρι να υπάρξουν τα αναγκαία στοιχεία δεν μπορώ να πάρω θέση.
Αντίθετα, για τους περισσότερους παίκτες της ομάδας των «Διασήμων» υπάρχει τουλάχιστον μια ημερομηνία γέννησης, που ως ένα βαθμό δίνει μια εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.
Το πρώτο γκρουπ αξιολόγησης είναι:
Γιώργος Αγγελόπουλος (Αιγόκερως)
Κώστας Κοκκινάκης (Ζυγός)
Λάουρα Νάργες (Λέων)
Ειρήνη Παπαδοπούλου (Λέων)
Γιάννης Σπαλιάρας (μάλλον Ταύρος της τελευταίας μοίρας)
Λάμπρος Χούτος (Τοξότης)
Γιώργος Χρανιώτης (Ζυγός)
Λείπουν βέβαια η Ευριδίκη Βαλαβάνη η Σόφη Πασχάλη, ο Μπο κι ο Στέλιος Χανταμπάκης, που έχουν πιο «δυσεύρετη» ημερομηνία γέννησης αλλά επιφυλάσσομαι να επανέλθω, όταν υπάρξουν τα αναγκαία στοιχεία.
Εξ άλλου, στα σχέδια της παραγωγής του Survivor φαίνεται να είναι και η είσοδος νέων «διασήμων», με τους δικούς τους... γενέθλιους χάρτες, οπότε τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη!
Το βασικό κριτήριο της αστρολογικής αξιολόγησης είναι ο Δίας, τόσο στους γενέθλιους χάρτες, όσο -πολύ περισσότερο- στα συστήματα πρόβλεψης.
Και βέβαια, σε σχέση με τους «Διάσημους», αυτή η αξιολόγηση (στον βαθμό που μπορεί να γίνει, αφού η άγνωστη ώρα γέννησης είναι πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας) έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αφού ως... διάσημοι έναν ενεργό Δία τον έχουν, ο καθένας με τον τρόπο του!
Θεωρητικά και μέχρι στιγμής, ως φαβορί για να κερδίσει το έπαθλο χρίζεται η «χρυσή μεταγραφή» των «Διασήμων» από τους «Μαχητές», ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ωστόσο, ο Σκιαθίτης παίκτης, παρότι είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να επιλεγεί από το κοινό για αποχώρηση σε μια ψηφοφορία, μπορεί τελικά να ατυχήσει σε μια κρίσιμη μονομαχία προς το τέλος του παιχνιδιού και να μείνει εκτός.
Αντίθετα, η «ήρεμη δύναμη» του «σεφ» Κώστα Κοκκινάκη, μαζί φυσικά με τον... Δία του, μπορεί τελικά να κυριαρχήσει.
Αουτσάιντερ είναι ο έτερος Ζυγός της παρέας, ο Γιώργος Χρανιώτης.
Φυσικά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και -όπως ήδη επισήμανα- αρκετοί αστάθμητοι (αστρολογικοί) παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τα πράγματα σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αλλά μέχρι τουλάχιστον να υπάρξουν νεώτερα σε σχέση με τις ημερομηνίες γέννησης όλων των παικτών, αυτό είναι το πόρισμα!

Πηγή: astrology.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top