ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ενοχλήθηκε επειδή δεν ήθελε να φάει πιτάκια και τον "έθαψε" στη συνέχεια...



Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις στο Survivor. Μάλιστα, η αντιπάθεια της δημοσιογράφου απέναντι στον πρώην ποδοσφαιριστή στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ξεκάθαρη. Η «βαρυσήμαντη» αιτία που έκανε έξαλλη την Ευρυδίκη με τον Γιώργο ήταν ότι ο τελευταίος δεν ήθελε να φάει πιτάκια επειδή δεν του πέτυχαν.

«Θα τα μοιράσουμε όλα Γιώργο, ηρέμησε κι άσε αυτό που λες. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί αυτό που λες. Πήγαινε βόλτα και θα μοιράσουμε εμείς τα πιάτα», είπε σε έντονο ύφος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι, δίχως να σχολιάσει.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα, η δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: «Πραγματικά ενοχλήθηκα αρκετά για το γεγονός ότι είπε «Εγώ δεν θέλω να φάω σήμερα». Ο λόγος είναι ότι δεν έφτιαξε τα πιτάκια όπως θα τα ήθελε σήμερα, γιατί όντως ο Ντάνος φτιάχνει πολύ ωραία πιτάκια. Ο Ντάνος είναι ένα παιδί που θέλει να φαίνεται. Θέλει να θεωρεί τον αδερφό του αρχηγό; Δεν ξέρω πως να το πω. θεωρώ τραβηγμένες από τα μαλλιά κάποιες αντιδράσεις του».
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top