ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Μια ερωτική εμπειρία, την οποία ελάχιστες γυναίκες έχουν ζήσει, μοιράστηκε με ολόκληρο τον κόσμο μία θαρραλέα γυναίκα.
Η Anka Radakovich (δεν είναι η γυναίκα της φωτογραφίας) δεν δίστασε να αποκαλύψει «πικάντικες» λεπτομέρειες από τη σeξουαλική επαφή που είχε με έναν 39χρονο άνδρα, αφού κάμφθηκαν οι αρχικοί της ενδοιασμοί και φόβοι ότι «θα αισθανόταν λες και πήγαινε με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ».
Και αυτό γιατί ο υποψήφιος eραστής της είχε βιονικό πeος!
«Ήταν τόσο γλυκός και αστείος που δεν με ένοιαξε ιδιαίτερα», εκμυστηρεύτηκε η Radakovich, η οποία πάντως παραδέχθηκε ότι στην αρχή την είχε κυριεύσει το άγχος, καθώς δεν είχε ιδέα για το τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει εκεί κάτω.
«Εκτός από τη στuση κατά παραγγελία, να παραμένει σκληρό για ώρες; Γιατί να πω όχι;», σκέφτηκε ωστόσο, ενέδωσε και δεν το μετάνιωσε στιγμή!
Ο άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε για ευνόητους λόγους, είχε στuτική δυσλειτουργία λόγω διαβήτη, με αποτέλεσμα να «καταφύγει» σε ειδικούς γιατρούς. Αυτοί τού πρότειναν μια περίπλοκη επέμβαση μέσω της οποίας το πeoς του «ενισχύθηκε» με εμφυτεύματα.



Υπήρχε μάλιστα και η επιλογή «φουσκωτών» ή όχι. Τα πρώτα είναι ένα είδος πλαστικής φιάλης που εισάγεται στο «θάλαμο στuσης» του πe0υς και στη συνέχεια μπορεί να γεμίσει με νερό. Τα… ξεφούσκωτου τύπου «δουλεύουν» με πλαστικές ράβδους που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν χειροκίνητα στο σημείο που επιλέγει ο χρήστης!

Σύμφωνα μάλιστα με την Radakovich ο κάτοχος του βιονικού πe0υς – και η σύντροφός του – μπορούν να επιλέξουν από τέσσερα επίπεδα σκλήρυνσης: χαλαρό, ημι-χαλαρό, σκληρό και «OMG (Θεέ μου), αυτό το πράγμα θα με σκοτώσει»!
Εξήγησε, δε, πως όταν ο eραστής της ήταν έτοιμος για δράση, έκανε περίπου 20 συμπιέσεις σε μια μικρή συσκευή, σε μέγεθος σταφυλιού, που είχε κάτω από τη βάση του πe0υς του.
«Ήταν λες και φούσκωνε μπαλόνι σε λούνα παρκ», περιγράφει γλαφυρά η Radakovich, συνεχίζοντας με πιο «κauτές» λεπτομέρειες: «Η αίσθησή του πάντως ήταν φυσιολογική και δεν διέφερε σε τίποτα με ένα κανονικό. Όταν τελειώσαμε το σeξ είχα ξεχάσει τα πάντα για τους μηχανισμούς του».
«Αυτό όμως όχι στεκόταν ακόμα στο ύψος του, αλλά ήταν αμέσως έτοιμο για δράση. Ήταν βιονικό», συνεχίζει και καταλήγει με την ελπίδα (αφού η σχέση τους τελικά δεν ευδοκίμησε): «Εύχομαι να τον συναντήσω ξανά όταν είναι 80 ετών και έχει ακόμα το πe0ς 18χρονου»!
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top