ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Στο προαύλιο του σχολείου τους κάνουν μάθημα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Νέας Μανωλάδας. Το σχολείο τους καταστράφηκε από τον σεισμό του 2008 και οι λυόμενες αίθουσες όπου έκαναν μάθημα μέχρι τώρα, πλέον κρίνονται ακατάλληλες.

Η κατάληψη συνεχίζεται, τα παιδιά δεν μπαίνουν στις μουχλιασμένες αίθουσες και οι γονείς τους συνεχίζουν τον αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες μάθησης.
Οι γονείς δηλώνουν ότι θα φτάσουν όπου χρειαστεί για να δικαιωθούν. Ο εκπρόσωπος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ανδρέας Σπατιώτης επεσήμανε ότι «το μπαλάκι των ευθυνών δεν μπορεί να συνεχίζεται για το θέμα μας. Όλες αυτές τις ημέρες που έχουμε ξεκινήσει τις κινητοποιήσεις όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ο δήμος, η περιφέρεια και το υπουργείο, αποποιούνται των ευθυνών τους και τις επιρρίπτουν στους άλλους».
«Ντρέπομαι ειλικρινά και θλίβομαι για την κατάσταση αυτή. Μπορούν να κάνουν με ένα τηλέφωνο τα πάντα. Ας προσέξουν πλέον οι πολίτες του δήμου ποιους ψηφίζουν για τοπικούς άρχοντες και βουλευτές. Όσο για τη σκέψη να μεταφερθούν τα παιδιά σε άλλης περιοχής σχολείο για μάθημα, αυτή να ξεχαστεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο» κατέληξε προαναγγέλλοντας δυναμικότερες μορφές κινητοποιήσεων.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top