ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
O Oli Lansley είναι 34 χρονών από το Λονδίνο. Όπως πολλοί Λονδρέζοι, έτσι και αυτός, ψωνίζει από υπαίθριες αγορές και από αγορές με αντίκες. Μια μέρα ανακάλυψε μια vintage δερμάτινη πολυθρόνα και του άρεσε πολύ. Έτσι την αγόρασε και την πήγε στο σπίτι του!


Ενώ ξεσκόνιζε την πολυθρόνα, ο Oli, ανακάλυψε ότι η νέα του καρέκλα έκρυβε μια έκπληξη. Κάτω από το μαξιλάρι υπήρχε ένα παλιό άλμπουμ γεμάτο από φωτογραφίες της δεκαετία του ’60 και του ’70. Όπως ξεφύλλιζε τις σελίδες του, είδε τη ζωή ενός ανθρώπου να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. Ήταν ένας θησαυρός αναμνήσεων και συναισθημάτων. Ο Oli ήξερε ότι έπρεπε να το πάει πίσω στον ιδιοκτήτη του.
palia-pol-1
Δεν μπόρεσε να βρει τίποτα στο άλμπουμ που θα τον βοηθήσει να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη, έτσι δεν ήταν σίγουρος για το πώς θα μπορούσε να βρει αυτό το πρόσωπο. Ευτυχώς του ήρθε μια καταπληκτική ιδέα! Δημοσιεύτηκε στο Facebook το εξής: «Εντάξει Facebook… Έχω μια πρόκληση για σένα …» και ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το άλμπουμ. Το post του έλαβε σχεδόν 37.000 κοινοποιήσεις! 48 ώρες αργότερα ο Oli ήρθε σε επαφή με την Hollie Douglas η οποίος είχε δει τις φωτογραφίες. Αναγνώρισε τον άνδρα στη φωτογραφίας- ήταν ο πατέρας της, ο Noel Douglas!
palia-pol-2
Ο Noel είχε χάσει το άλμπουμ εδώ και πολύ καιρό, ενώ μετακόμιζε. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι ακόμα ζούσε στο Λονδίνο και έτσι κανόνισαν να συναντηθούν την επόμενη μέρα. Ο Noel είχε χάσει κάθε ελπίδα να βρει το άλμπουμ και ήταν ενθουσιασμένος που θα το ξαναείχε μετά από όλα αυτά τα χρόνια!
palia-pol-3
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι φανταστικό. Νόμιζα ότι ποτέ δεν θα ξαναέβλεπα αυτές τις φωτογραφίες! Σε αυτή την εποχή των ψηφιακών μέσων είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι υπήρχε μια εποχή που οι πολύτιμες αναμνήσεις κρατούνταν σε άλμπουμ. Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Oli εκεί έξω που καταλαβαίνουν πόσο πολύτιμος θησαυρός είναι ένα τέτοιο άλμπουμ. Χάρη σε αυτόν, η κόρη μου μπορεί πλέον να δει το πρόσωπό της γιαγιάς της και εγώ ανέκτησα ξανά ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου!», αναφέρει συγκινημένος ο Noel.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top