ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η απευθείας κατάθεση με Paysafecard δεν είναι πλέον δυνατή στην Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά τις εναλλακτικές μεθόδους πληρωμών στην αγορά του στοιχήματος.

H απευθείας κατάθεση με Paysafecard δεν είναι πλέον δυνατή στην Ελλάδα από την περασμένη Δευτέρα (20/3). Η διαδικασία έχει αλλάξει σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία και περιγράφεται αναλυτικά στην ενημέρωση του Stoiximan, ο οποίος προσφέρει και τις τις περισσότερες εναλλακτικές μεθόδους πληρωμών στην αγορά!

Σημαντική ενημέρωση για συναλλαγές με Paysafe:
Η απευθείας κατάθεση με Paysafecard στον Stoiximan ήταν δυνατή μέχρι και την Κυριακή 19/3.

Από την Δευτέρα 20/3 και σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, οι χρήστες Paysafecard θα πρέπει να εξαργυρώνουν τις κάρτες που αγοράζουν από τα σημεία πώλησης στο Paysafe Wallet και εν συνεχεία από εκεί να κάνουν κατάθεση στον Stoiximan (*το ίδιο ισχύει για όλες τις εταιρίες).

Στο Stoiximan προσφέρουμε τις περισσότερες εναλλακτικές μεθόδους πληρωμών στην αγορά, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

VIVA Spot - Κατάθεση με μετρητά

Χρησιμοποίησε τον προσωπικό σου κωδικό VIVA, που σου δίνει το Stoiximan.gr, στο πλησιέστερο σημείο πώλησης για να κάνεις μια κατάθεση απευθείας στον λογαριασμό σου στον Stoiximan. Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ & χωρίς καμία ανάγκη για extra βήματα από εσένα.

Μπορείς να βρεις τον προσωπικό σου κωδικό Viva, κάνοντας log-in στον λογαριασμό σου στο Stoiximan.gr  (στην Eνότητα My account > Κατάθεση).

Web Banking - Αυτόματη κατάθεση από ελληνικές τράπεζες (χωρίς χρέωση), από 1€!

Ήξερες ότι μπορείς να καταθέσεις από το web banking της τράπεζάς σου άμεσα, χωρίς την παραμικρή χρέωση στον Stoiximan λογαριασμό σου.

Θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις 3 πολύ απλά βήματα:

1. Να επισκεφθείς από τον υπολογιστή σου, το Web-Banking της τράπεζάς σου.

2. Να επιλέξεις από το μενού αυτόματων πληρωμών την κατηγορία «Λοιπές Εταιρίες» ή «Άλλη». Εκεί θα βρεις την επιλογή STOIXIMAN/ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ και οδηγίες για το πως πολύ εύκολα θα πιστώσεις τον λογαριασμό σου με χρήματα μέσα από το web banking σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

3. Συμπληρώνεις το ποσό της αρεσκείας σου. Η πίστωση γίνεται αυτόματα τη στιγμή της κατάθεσης και ξεκινάει από μόλις 1€!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο web banking των τραπεζών Εθνική, Alpha, Eurobank, Πειραιώς & Attica.

ΜyPaysafe

H απευθείας κατάθεση με Paysafecard δεν είναι πλέον εφικτή σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, ωστόσο η νέα διαδικασία είναι απλή και άμεση.

1. Μετά την αγορά της Paysafe κάρτας σου, προσθέτεις το ποσό στο αντίστοιχο πεδίο στην επιλογή "Κατάθεση με Paysafe" στο Stoiximan.gr  όπως κάθε φορά.

2. Αυτόματα θα μεταφερθείς στο site της Paysafe.

3. Θα πρέπει να δημιουργήσεις (ή να συνδεθείς) τον Mypaysafe λογαριασμό σου (Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι) και από εκεί μεταφέρεις άμεσα και χωρίς χρέωση το ποσό στο Stoiximan.gr.

Πηγή: sport24.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top