ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο στην Εθνική οδό Αθηνών -  Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ημέρες μετά το τροχαίο της Βοιωτίας, στο επίσημο e-mail του αρχηγείου έφτασε μια επιστολή από μια γυναίκα οδηγό που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα εφιαλτικά έζησε το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το Πρώτο Θέμα, πηγές από το αρχηγείο της Αστυνομίας λένε ότι η γυναίκα κινούνταν στη μεσαία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με ταχύτητα που άγγιζε τα 120 χιλιόμετρα την ώρα, όταν είδε τη μοιραία Porsche να την πλησιάζει σαν σίφουνας.

Ηταν τέτοια η ταχύτητα με την οποία κινούνταν που μόλις πέρασε από δίπλα της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το αυτοκίνητό της σηκώθηκε στον αέρα. Η οδηγός τρόμαξε και παραλίγο να χάσει τον έλεγχό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες η συγκεκριμένη γυναίκα θα κληθεί να δώσει αναλυτική κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, με την ελπίδα να αποκαλύψει κάποια λεπτομέρεια που ψάχνουν οι ειδικοί για να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση.

Πηγή: Πληροφορίες από εφημερίδα Πρώτο Θέμα
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top