ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τα σαρώνει όλα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού για να κάνει ξανά την ομάδα πολύ δυνατή! Τι προβλέπει ο μεταγραφικός προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν; Ρεπορτάζ με ονόματα!

Κάτι οι λανθασμένοι χειρισμοί του Πάουλο Μπέντο, κάτι το ελλιπές σε ποιότητα ρόστερ και διάφοροι άλλοι παράγοντες που δεν είναι τοις παρούσι, έφεραν τον Ολυμπιακό να διάγει φέτος μία πολύ δύσκολη και περίεργη σεζόν.  

Μπορεί η ομάδα οδεύει προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος και να διεκδικεί το Κύπελλο, ωστόσο το μέτριο θέαμα που παρουσιάζει έχει κάνει τους οπαδούς να γκρινιάζουν και τη διοίκηση να βρίσκεται σε ...σύγχυση, καθώς πρόσφατα προχώρησε σε μία ακόμα αλλαγή (την πέμπτη) στον πάγκο με τον Τάκη Λεμονή.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι οι πρωταθλητές δεν μπορούν να αποδώσουν εκλυστικό ποδόσφαιρο, όπως έχουν "κακομάθει" τον κόσμο τους κατά το παρελθόν, αναγκάζει την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να πάρει μέτρα ενόψει της νέας σεζόν. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει o SportDog, οι Πειραώτες έχουν σχεδιάσει ήδη συγκεκριμένες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, με σκοπό του χρόνου η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις κινήσεις που ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι για να φτιάξουν ένα σύνολο πιο ποιοτικό και πιο ελκυστικό. 

Όσον αφορά στους τερματοφύλακες, ο Λεάλι δεν πρόκειται να αποκτηθεί. Η ομάδα θα βασιστεί στον Καπίνο, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον Γιαννιώτη (φέτος είναι δανεικός στον Πανιώνιο), εκτός και αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, δηλαδή ένας γκολκίπερ κλάσης, τύπου Ρομπέρτο, ή και ο ίδιος ο Ισπανός, αν ευνοήσουν οι συνθήκες.

Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να κυριαρχήσει το ελληνικό στοιχείο και το ταλέντο. Βιάνα και Ντα Κόστα λογικά δε θα συνεχίσουν. Τη θέση τους θα πάρουν ο Ρισβάνης (θεωρείται κλεισμένος από Πανιώνιο) με τον Σιόβα που θα επιστρέψει από το δανεισμό του, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους Μποτία και Ρέτσο. Στον Ολυμπιακό σκέφτονται και την επιστροφή του Λαΐφη, που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Βέλγιο, αν δεν είναι εύκολο να σπάσει ο δανεισμός του που είνα διετής. 

Όσον αφορά τα πλάγια μπακ, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Στα δεξιά οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν έναν παίκτη τύπου Ελαμπντελαουί (πολύ δύσκολα τον ίδιο, αφού το πιθανότερο είναι η Χαλ να καταβάλλει τη ρήτρα αγοράς του), ενώ θα εξαρτηθεί από αρκετούς παράγοντες το αν θα πλαισιωθεί από τον Φιγκέιρας ή κάποιον άλλο. Παρόμοια η κατάσταση και στα αριστερά, όπου σίγουρα θα αποκτηθεί ένας βασικός (τύπου Χολέμπας), ενώ παίζεται το αν θα μείνει ως αναπληρωματικός ένας εκ των Ντε Λα Μπέγια, Σισοκό.

Στη μεσαία γραμμή είναι ειλημμένη η απόφαση να βρεθεί έστω και με καθυστέρηση έξι μηνών ο αντι-Μιλιβόγεβιτς, που θα έχει στο πλευρό του τους Ανδρούτσο και Σιώπη (θεωρείται κλεισμένος από Πανιώνιο). Όσο για τους υπόλοιπους (Μάρτινς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Ρομαό), το μέλλον τους δεν είναι εξασφαλισμένο και θα αποφασιστεί ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης.

Όσον αφορά τα "δεκάρια", σίγουρη είναι η θέση του Κώστα Φορτούνη, εκτός και αν έρθει κάποια ...εξωπραγματική πρόταση από το εξωτερικό. Ο Έλληνας μέσος θα φτιάξει δίδυμο είτε με τον Μάριν, εάν ο Γερμανός πείσει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν ότι αξίζει άλλη μια ευκαιρία, είτε με κάποια μεταγραφή, αφού το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μην ανανεώσει ο Τσόρι (o sportdog σάς έχει αποκαλύψει ήδη ότι του έχει προταθεί να αναλάβει σημαντικό πόστο στην ΠΑΕ).

Μια προσθήκη και …καλή αναμένεται στις θέσεις των εξτρέμ. Οι Σεμπά, Μανθάτης και Ελιουνούσι θα παραμείνουν, μόνο που θα αποκτηθεί σίγουρα ένας παίκτης από το "πάνω ράφι" που θα κάνει τη διαφορά, κοινώς ένας "Γκαλέτι". Υπάρχει και ο Πάρντο, που αυτή τη στιγμή είναι δανεικός, αλλά η περίπτωσή του είναι μπλεγμένη.

Όσο για την επίθεση, υπάρχει ο Ανσαριφάρντ που θα αποτελέσει δίδυμο με έναν σέντερ φορ πρώτης γραμμής από το εξωτερικό τύπου Μιραλάς. Μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα ανήκουν και δυο ταλαντούχοι Έλληνες, οι Καραμάνος και Βέργος, όμως ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός επιχειρήσει να τους φέρει πίσω, οι επιστροφές από τους δανεισμούς τους δεν είναι στο χέρι των Πειραιωτών.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν την πρόθεση και τον σχεδιασμό της διοίκησης μέχρι στιγμής και η εφαρμογή τους ή μη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις υποδείξεις του προπονητή που θα κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία, είτε αυτός είναι ο Τάκης Λεμονής είτε κάποιος άλλος.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top