ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι περισσότεροι από μας κάποια στιγμή στην σχολική τους καριέρα μπήκαν σίγουρα τιμωρία. Βέβαια το χειρότερο δεν ήταν η τιμωρία αλλά το να πεις στους γονείς σου ότι έμπλεξες.

Η Donna Cooper είπε και στο παρελθόν πως ο γιος της, Nick, “δεν είναι για το σχολείο” αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά του.

Όταν ο Nick πήγε στο νυχτερινό σχολείο για να περιορίσει τις μέρες της εβδομάδας που μπορούσε να πάει σχολείο, η Donna ήξερε πως έπρεπε να κάνει κάτι γι’αυτό. Τι έκανε;

Στράφηκε στο Facebook για να εξηγήσει πως ο 16χρονος γιος της ήταν ευγενικός και καλόκαρδος και μπορούσε να δουλέψει για οποιονδήποτε, δωρεάν. Αυτά ήταν τα δικά της λόγια, όχι τα δικά του.

Η ανάρτηση της Donna τράβηξε το ενδιαφέρον ενός ιδιοκτήτης μιας καφετέριας εκεί κοντά και σύντομα επικοινώνησε μαζί τους. Ο ιδιοκτήτης είπε στην Donna πως ο Nick θα μπορούσε να ξεκινήσει και αμέσως αν ήθελε.

“Γύρισα από την δουλειά και του είπα πως την επόμενη μέρα ξεκινούσε στην καφετέρια. Ήμουν τόσο θυμωμένη μαζί του που έπρεπε να του βρω κάτι να κάνει.”

Ο Nick δεν χάρηκε αλλά τελικά τα πήγε πολύ καλά με τον ιδιοκτήτη. Έκανε κάποιες βάρδιες στην καφετέρια και του προσφέρθηκε ακόμα και μία θέση μαθητείας σε ένα ξυλουργείο.

Η Donna ένιωθε πολύ περήφανη για τον γιο της: “Κατάφερε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της δουλειάς και τώρα έχει βρει και μία θέση για μία δουλειά που πάντα ήθελε να κάνει.”

“Κάποια παιδιά περιμένουν τις δουλειές να έρθουν από μόνες τους. Ο Nick αρχικά δεν ήθελε να δουλέψει στην καφετέρια αλλά από τότε άλλαξε η ζωή του. Πλέον έχει συστάσεις για να βρει και άλλες δουλειές,” είπε η μητέρα του.

Με τις συστάσεις αυτές, είναι σίγουρο πως ο Nick θα βρίσκει εύκολα δουλειά για να γεμίζει τον χρόνο του. Ίσως πάλι αποφασίσει πως δεν είναι έτοιμος ακόμα για δουλειά και γυρίσει στο πρωινό σχολείο.

Τελικά, η Donna κατάφερε να διδάξει κάτι πολύ σημαντικό στον γιο της: την σημασία των πράξεων και των συνεπειών και είμαστε σίγουροι πως πλέον είναι ένας πολύ καλύτερος άνθρωπος! 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top