ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο μικρότερος αδερφός του Γιώργου Αγγελόπουλου έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο Secret της εφημερίδας παραπολιτικά και δήλωσε πολύ ευτυχισμένος για τον αδερφό του αλλά και ταυτόχρονα ανήσυχος.

Ακόμη, μίλησε και για την δύναμη του Γιώργου στο παιχνίδι και γενικά στη ζωή...

«Τον βλέπω κάθε μέρα, δεν χάνω επεισόδιο… Αν υπάρχει ανησυχία; Ε, ναι, λογικό δεν είναι; Όταν ο αδελφός σου είναι τόσο μακριά ανησυχείς. Είναι δυνατό παιδί και αντέχει. Όσο για το φαγητό, είναι το τελευταίο που σκέφτεται. Πιστεύω πως σε αυτό το κομμάτι αντέχει πολύ. Η γνώμη μου είναι πως, αν δεν τραυματιστεί, ο Γιώργος 99% θα είναι ο νικητής του Survivor.»

Τέλος, μιλά για το πόσο πολύ τον αγαπά ο κόσμος και πόσο τον στηρίζει, αφού από μικρό παιδί τον ξέρουν όλοι: «Όλο το νησί τον παρακολουθεί, τον αγαπά και τον στηρίζει. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Γιώργο» λέει ο αδελφός του Γιώργου Αγγελόπουλου, αναφερόμενος στην Σκιάθο, όπου ζει ο 34χρονος παίκτης του Survivor ως προπονητής θαλάσσιου σκι. Μαζί με τον αδελφό του διατηρούν και πρατήριο υγρών καυσίμων και πλυντήριο αυτοκινήτων σε περιφερειακό δρόμο του νησιού.

Πηγή: youweekly.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top