ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Αδύνατη η παραμονή του Ιταλού, μετά και τη χθεσινή γκάφα! Ποιος έκλεισε για να κάνει δίδυμο με τον Καπίνο; Ποιος μπορεί να παίξει και να τρελάνει τους οπαδούς;

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί από χθες ο Νικόλα Λεάλι, καθώς το τραγικό διώξιμο του Ιταλού πορτιέρο έφερε το γκολ της Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός έχασε μια τεράστια ευκαιρία να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού στην Τουρκία.

Πλέον, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον Ιταλό πορτιέρο στο Λιμάνι, μιας και δεν είναι μόνο το χθεσινό λάθος, αλλά και μια σειρά από μέτριες εμφανίσεις, που κάνουν την παραμονή του νεαρού γκολκίπερ μετά το τέλος της σεζόν αδύνατη.

Εξάλλου, ο Sportdog σάς είχε ενημερώσει πριν από το ματς με την Μπεσίκτας, όπου ο Νικόλα Λεάλι αποδείχθηκε μοιραίος παίκτης για την ομάδα του, ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τον Ολυμπιακό να προσφέρει στη Γιουβέντους το ποσό των 3 εκ. ευρώ που προβλέπεται στη ρήτρα για την αγορά του.

Στο Λιμάνι, πια, λοιπόν, κάνουν ήδη τον προγραμματισμό τους για τον "άσο" ενόψει της νέας σεζόν, χωρίς να υπολογίζουν τον Ιταλό. Απεναντίας, παραμένει η πίστη στον Στέφανο Καπίνο, την απουσία του οποίου θεωρούν τώρα κομβική για την ομάδα, ενώ έχουν δρομολογήσει την επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν στον Πανιώνιο, προκειμένου ο 24χρονος γκολκίπερ να κλείσει το "δίδυμο" της επόμενης χρονιάς.

Πάντως, κανείς δε θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πέσουν γέφυρες προς την πλευρά του Ρομπέρτο, ο οποίος δείχνει να έχει μετανιώσει που έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, πρόσφατα σχετικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ισπανός πορτιέρο είναι θετικός στο να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη των Ερυθρολεύκων, κάτι που ίσως να μην αφήσει ...ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ίδωμεν... 
Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top