ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Αποστολή του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, η οποία δοκίμασε νέα οπλικά συστήματα και στρατιωτικό εξοπλισμό στις συνθήκες της Αρκτικής, κατάφερε να φθάσει στο σύμπλεγμα των νήσων Νοβοσιμπίρσκ για πρώτη φορά στην ιστορία, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Νμτίτρι Μπουλγκάκοφ.

inside_map
«Τα μέλη της αποστολής του Υπουργείου Άμυνας είναι τα πρώτα μέλη αποστολής στον κόσμο, που κατάφεραν να φθάσουν από την ηπειρωτική Ρωσία, διασχίζοντας μια απόσταση πάνω στους πάγους, στη νήσο Κατέλνι», δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας.
inside_trainings_3
Στρατιωτικοί όπως και εκπρόσωποι επιχειρήσεων που ανήκουν στην πολεμική βιομηχανία που κατασκευάζουν ειδικά ερπυστριοφόρα στρατιωτικά οχήματα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα για μετακινήσεις πάνω στον πάγο αλλά και σε βαλτώδεις εκτάσεις, διήνησαν μια απόσταση 1140 χιλιομέτρων, στην παγωμένη θάλασσα Λάπτεβιχ, που βρίσκεται στην παράλια ζώνη.
567771
Η διαδρομή τους ξεκίνησε από τον οικισμό Τίκσι με προορισμό αρχικά το ακρωτήριο Σβιατόι Νος, και εν συνεχεία τους κόλπους Λάτπεφ και Σανικοφ, για να καταλήξει στην νήσο Κατέλνι, απ' όπου και αναμένεται σύντομα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.
inside_trainings_1
inside_trainings_2
inside_trainings_4
Πηγή: newsbeast.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top