ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Corey Arnold ζει και εργάζεται στο Πόρτλαντ και πρόσφατα παρουσίασε μια συλλογή εικόνων που δείχνουν τις δυσκολίες του επαγγέλματος των ψαράδων στα παγωμένα νερά της Αλάσκας...

Ο φωτογράφος επιβιβάστηκε σε ένα αλιευτικό σκάφος και σάλπαρε στο Bristol Bay στην Αλάσκα για μια καλή ψαριά μαζί με τους επαγγελματίες. Οι φωτογραφίες που τράβηξε πραγματικά δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο τι πραγματικά σημαίνει να είσαι ψαράς σε αυτή την περιοχή, επισημαίνοντας τις δυσκολίες, τις άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και τους κινδύνους που διατρέχουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό.
Το επόμενο εντυπωσιακό στοιχείο που αντιλαμβάνεται κάποιος κοιτάζοντας τη συλλογή δεν είναι άλλο από τον όγκο αλλά και το μέγεθος των ψαριών που πραγματικά εκπλήσσουν στη θέα τους. Νεαροί, μεγαλύτεροι αλλά και ηλικιωμένοι ψαράδες που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν όχι μόνο τις δυσμενείς συνθήκες αλλά και την απομόνωση, τη μοναξιά, την αρρώστια… Ωστόσο το αποτέλεσμα ικανοποιεί τις δυσκολίες που περνούν πάνω στο σκάφος αφού μια καλή ψαριά είναι το καλύτερο… γιατρικό!
 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top