ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ο κόσμος χάρηκε με "Τσόρι", Μάριν και Καμπιάσο στην 11άδα κι ο Ολυμπιακός νίκησε μετά από τρεις αγωνιστικές, επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου (Ντα Κόστα, Φυτανίδης αυτ.), χωρίς πάντως να πιάσει φοβερή απόδοση.

Ο Βούζας στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έβαλε όλους τους "κομμένους" του Μπέντο ("Τσόρι", Μάριν και Καμπιάσο) και ξεκίνησε με νίκη 2-0 επί του Ατρομήτου με Ντα Κόστα και αυτογκόλ του Φυτανίδη. Το πείραμα με τον "Τσόρι" φορ δεν έπιασε, κορυφαίος ήταν ο Φορτούνης, αλλά ο Ολυμπιακός μόλις φόρτσαρε άνοιξε το σκορ με τον Μαροκινό στόπερ, ενώ στο β` μέρος μόλις έγινε ορθολογικό το σχήμα με την είσοδο του Ανσαριφάρντ έγινε το 2-0 κι έληξε η σεμνή τελετή. Ο Λεάλι στο 75` κράτησε το σκορ στην προσπάθεια του Ντάουντα, με έναν Ατρόμητο που γενικά ίσως δικαιούταν ένα γκολ, αλλά ως εκεί. Με λαθάκια Σελίμος και βοηθοί...

Δεν το `βαζαν οι φορ, το έβαλε ο στόπερ

Όπως αναμενόταν, ο Ατρόμητος έδωσε χώρο στον Ολυμπιακό από την αρχή και βγήκε με αξιώσεις στην κόντρα από τα αριστερά με τον Λημνιό, που έβαλε δύσκολα στον Παρέδες από την αρχή, σε δύο περιπτώσεις (6` και 11`). Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι πλην του καλού σουτ του Φορτούνη έξω από την περιοχή (12`), ψάχνονταν ακόμα στην επίθεση, με αυτό το περίεργο σχήμα με "Τσόρι" και Φορτούνη από πίσω του (εναλλάσσονταν στην κορυφή) και τους Μάριν, Ανδρούτσο να αλλάζουν πλευρές.

Οι του ΣαΠίντο με την πίεση τους ψηλά είχαν μπλοκάρει τους γηπεδούχους, που έπαιζαν πολύ από αριστερά, όμως δεν έβρισκαν διαδρόμους. Το ημίχρονο κυλούσε στο 0-0 χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με τον Ολυμπιακό να έχει απλά μια ανούσια κατοχή και τους παίκτες του να σουτάρουν από μακριά. Ώσπου, στο 35` ο Μάριν έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Ανδρούτσο, με τον μικρό να μην μπορεί να νικήσει τον Γκορμπούνοφ αλλά αμέσως μετά έγινε το 1-0! Ο Φορτούνης έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μαροκινός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Το 1-0 έμεινε αναλλοίωτο ως το ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει διαδρόμους και να εντείνει την πίεση από το 30` και μετά.

Φυτανίδης και... τέλος!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, πήραν μέτρα προς την εστία του Λεάλι, χάνοντας μια ευκαιρία με τον Πλατέλλα στο 57` και τον Παρέδες να έχει και πάλι προβλήματα από την πλευρά του. Ο Βούζας αποφάσισε να κάνει πιο ορθολογικό το σχήμα, περνώντας στο 59` τον Ανσαριφάρντ στην επίθεση στη θέση του "Τσόρι" που αποθεώθηκε, όταν βγήκε. Ο Ιρανός τον έβγαλε ασπροπρόσωπο πάντως, καθώς στο 62` "ανάγκασε" ουσιαστικά τον Φυτανίδη με την κίνηση του να κάνει το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς.

Ο Βούζας έβγαλε και τον Μάριν (επίσης χειροκροτήθηκε πολύ) για να μπει ο Ελιουνουσι, με τον ΣαΠίντο να απαντά με Ντιγκινί αντί Πλατέλλα. Παρότι το ματς είχε κριθεί (μπήκε και ο Μπουχαλάκης αντί Καμπιάσο, που επίσης αποθεώθηκε), ο Ολυμπιακός με τον Ανσαριφάρντ να δίνει μια πνοή, έψαξε το τρίτο γκολ. Ο Ντάουντα στο 75` νικήθηκε από τον Λεάλι, ενώ στο 82` ο Γκορμπούνοφ έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ διπλή επέμβαση σε προσπάθεια του Ανδρούτσου εξ επαφής! Ο Ιταλός πορτιέρε στο 90` απέκρουσε το φάουλ του Ούμπιδες, με το σκορ να παραμένει ως το τέλος 2-0.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top