ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ήταν που ήταν σε δύσκολη θέση λόγω των τελευταίων αγώνων του, ήρθε και το αποψινό με την Μπεσίκτας και πια είναι βέβαιο ότι δεν θα τον ξαναδούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα...

Ο Ολυμπιακός στάθηκε πολύ καλά στο κολασμένο γήπεδο της Μπεσίκτας μέχρι να γίνει το 3-1 και να χάσει μετά κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι δε διαχειρίστηκαν καλά το ματς από τη στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, ωστόσο αν ο Λεάλι είχε αντιδράσει διαφορετικά στο τρίτο γκολ των Τούρκων, ο Ολυμπιακός θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα τέρμα που θα του έδινε το εισιτήριο για τους "8" του Europa League. 

Το λάθος του Ιταλού πορτιέρο ήταν σοβαρό και καθοριστικό για την έκβαση του ματς, καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από το χέρι του, σε μία μάλλον ερασιτεχνική αντίδραση, που δε δικαιολογείται σε αυτό το επίπεδο, ενώ και στα προηγούμενα δύο γκολ των γηπεδούχων δεν έκανε έστω μια προσπάθεια για να σώσει την ομάδα του.

Πλέον και μετά απ' αυτή την εμφάνιση, μία ακόμα κακή στα τελευταία παιχνίδια, θεωρείται δεδομένο ότι ο Λεάλι πολύ δύσκολα θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού ο Καπίνο έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του και αναμένεται να πάρει ξανά τα γάντια του βασικού, ενώ, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, οι Πειραιώτες δεν έχουν καμία πρόθεση να καταβάλλουν το ποσό των 3 εκ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα της Γιουβέντους για την αγορά του Ιταλού.

Εξάλλου, ο Βασίλης Βούζας είχε μεγάλο δίλημμα πριν το αποψινό ματς για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Λεάλι ή τον Καπίνο, προτίμησε τελικά τον πρώτο, μιας και ο Έλληνας γκολκίπερ απουσίαζε μεγάλο διάστημα από τη δράση και μάλλον τώρα θα πρέπει να νιώθει μετανιωμένος...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top