ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Καυτές οι αντιδράσεις και στον κόσμο των πρωταθλητών για τις απόψεις του παλαίμαχου επιθετικού. Πώς είδαν "ερυθρόλευκοι" οπαδοί τα όσα είπε ο παλιός άσος της ομάδας τους;

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελούν από χθες το απόγευμα οι δηλώσεις του Αλέκου Αλεξανδρή για όσα γίνονταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο επί εποχής του.

Οι αντιδράσεις από τα αντίπαλα στρατόπεδα ήταν πάρα πολλές και στην πλειοψηφία τους αρνητικές, καθώς οι περισσότεροι κατακεραύνωσαν τον παλαίμαχο φορ για τις παραδοχές του και κυρίως για τη φράση που είπε ότι: "Εγώ έπεσα για το πέναλτι. Εσύ πρέπει να το δώσεις για να φανείς καλός στα μάτια κάποιου άλλου; Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου!".

Πάντως, οι τοποθετήσεις του παλιού επιθετικού προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και στον κόσμο του Ολυμπιακού, με την πλειοψηφία αυτή τη φορά να τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του παίκτη.

Μάλιστα, οι πιο πολλοί οπαδοί των Ερυθρολεύκων υπενθυμίζουν ότι Αλέκος Αλεξανδρής είχε περάσει και από την ΑΕΚ, με την οποία είχε πάρει επίσης πρωταθλήματα, απαριθμώντας παράλληλα παίκτες άλλων ομάδων που φημίζονται για τις ...βουτιές τους.

Ενδεικτικά παρουσιάζουμε μερικά σχόλια φίλων του Ολυμπιακού παρακάτω, όπως γράφτηκαν αυτούσια στο χθεσινό θέμα του sportdog που φιλοξενούσε διάφορες απόψεις γνωστών ΑΕΚτζήδων για τις δηλώσεις του Αλέκου Αλεξανδρή.

Δείτε τα παρακάτω... (όλα τα μηνύματα και οι διάλογοι ΕΔΩ)

ΘΡΥΛΟΣ 43

πειτε οτι θελετε,τις γκολαρες του αλεξανδρη δεν τις βαζει κανενας...
πονεστε ελευθερα......

RED OR DEAD

Ένα άρθρο-κατάθεση ΠΌΝΟΥ από τους κλάψες της τελευταίας 20ετίας καθώς και της επομένης...ο Καραβούτας τι κάνει;Όλα καλά;

thrylos koupatos

Είπε και αλλα πολλά ο Αλεκος που απομυθοποιούν πολλούς αλλα δεν προβαλλονται εντεχνως απο τους προπαγανδιστές.. Τυχεροί οποιοι διάβασαν ολόκληρη τη συνεντευξή του. Πραγματικά απολαυστικός!

Vlad_the_Impaler

Ολοι οι επιθετικοι ολων των ομαδων καποια η καποιες στιγμες στην καριερα τους εκβιασαν το πεναλτυ κανοντας θεατρο προσπαθωντας να ξεγελασουν τον διαιτητη.Ιδιαιτερα δε τοτε που δεν υπηρχε καν η ποινη της κιτρινης καρτας για θεατρο οπως υπαρχει σημερα,αλλα ο ρεφερυ εδειχνε απλως"παιζετε".Στην συγχρονη Ελληνικη πραγματικοτητα παικτες διεθνεις με χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα τον Καραγκουνη εγιναν θρυλοι για τις ευκολες βουτιες τους στο γρασιδι, ενιοτε και με κωμικο τροπο, και ομως ποτε τους δεν ειχαν το σθενος εστω μια φορα να πουν οτι δεν ηταν πεναλτυ.Αν τωρα δουμε στα μεγαλυτερα πρωταθληματα της Ευρωπης τι πεναλτυ παιρνουν παικτες οπως ο Μεσι,ο Κριστιανο,ο Σουαρες,ο Ιμπραχιμοβιτς κλπ,τοτε αν μη τι αλλο θα πρεπει να πουμε ενα μπραβο στον Αλεξανδρη γιατι ειπε την αληθεια.Η μηπως το πεναλτυ που δοθηκε σε βαρος του Ολυμπιακου στο ματς με την ΑΕΚ ηταν πεναλτυ?Ο Μανταλος το πηρε κανοντας θεατρο! Ποσα απο τα πεναλτυ που εχεικερδισει ο Μπεργκ ειναι πραγματικα?Ισως ειναι ο μονος παικτης που εχει παρει τοσα πεναλτυ.Τυχαιο?Τιποτα δεν ειναι αγγελικα πλασμενο στον κοσμο που ζουμε ποσο μαλλον στον χωρο του ποδοσφαιρου.Αρα λοιπον τα σχολια των κυριων Λουπου και Αιβαζη μαλλον γελια προκαλουν.Ο μονος που εχει βαρυνουσα γνωμη οντας και ο ιδιος ποδοσφαιριστης ο Βαγγελης ο Βλαχος ειπε το αυτονοητο.Ολοι το ιδιο θα καναμε στην θεση του Αλεξανδρη!!

Harnis

Αλέκο μην τους κάνεις άλλο πλακίτσα μπερδεύονται χαχαχα!

Γιαννης Χαιδαρι

Ναι αλλά αυτά που τα διδάχτηκε; 3 πρωταθλήματα πήρε με την ΑΕΚουλα πριν κατέβει λιμάνι.

yannis

καλα δεν βλέπετε τον μανταλο στα τελευταια τουλάχιστον ματς που παθαινει σεισμο μολις παταει αντιπαλη περιοχη;εξ αλλου πρωτοεθητευσε στην μεγαλη της αεκ σχολη πριν ερθει λιμανι οκ;αυτα να τα λενε στα σανοφαγα οι πληρωμενβοι κονδσυλοφοροι.,..θα μου πει; ποιοι δεν είναι πληρωμένοι αλλα οκ.καθενας το σκατο του το κανει μοσχοκαρυδο..

Κύριος JAMES Nikos

Το χειρότερο όλων η σπασμωδικη αντίδραση των πουθεναδων για να βγάλουν την μπόχα τους. Επαναλαμβάνω ότι ο Αλεξανδρής τα λέει όλα έξω από τα δόντια κάτι που για μας θα έπρεπε να είναι μια φοβερή επισκόπηση για το τι συμβαίνει. Εσεις κεκτημενοι από τον αιώνιο πόνο προσπαθείτε να βρείτε κάτι για να γρατσουνησετε τον θρύλο. Αλλιώς δεν μπορείτε. Μιλάει ο ανθρωπος για πρωταθλητισμο γενικώς και εσείς αρχίσατε τις ηθικολογιες. Γιατί σπεύδουν οι πονεμένοι να συνδυάσουν αυτά που είπε με τον Ολυμπιακο; πρωταθλητισμο έκανε και στην ΑΕΚ. Αν έπεφτε στον Ολυμπιακό θα έπεφτε και στην ΑΕΚ. Δεν είπε αυτός ότι έπεφτε για πέναλτι όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό αλλά ήταν Παναγία όσο έπαιζε στην ΑΕΚ. ΥΓ αύριο λοιπόν καθηστε δίπλα στον φίλο σας τον Ερντογαν και με την Τουρκική σημαία αγκαλιά. .
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top