ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image
H γέννηση ενός παιδιού είναι από τις πιο σημαντικές και χαρμόσυνες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας. Ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει την οικογένεια πιο κοντά. Ο Joe και η Jennifer McGillis ήταν ενθουσιασμένοι που θα καλωσόριζαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι το μωρό δεν ήταν υγιές, όπως ήλπιζαν.



Όταν η Jennifer γέννησε, οι γιατροί αμέσως έβαλαν το μωρό στην αγκαλιά της. Η Jennifer λέει ότι μόλις είδε τη κόρη της, έπαθε σοκ. Το μωρό είχε ένα μεγάλο καλοηθές όγκο να μεγαλώνει στο ένα του μάγουλο. Οι νέοι γονείς θέλησαν αμέσως να βρουν μια ιατρική λύση για τη κόρη τους.

Το ζευγάρι κατάγεται από την Μοντάνα των ΗΠΑ, και δεν κατάφεραν να βρουν εξειδικεύμενο γιατρό στη πολιτεία τους που να μπορεί να αναλάβει το περιστατικό. Έτσι, οι τρεις τους ταξίδεψαν μέχρι τη Νέα Υόρκη για να δουν έναν ογκολόγο γιατρό. Ο γιατρός αξιολόγησε την κατάσταση υγείας του παιδιού και σχεδίασε τη θεραπεία του. Θέλοντας το καλύτερο για τη κόρη τους, οι γονείς ήθελαν να δουν μια μεταμόρφωση.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί την εκπληκτική μεταμόρφωση της κόρης τους μετά την επέμβαση:

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top