ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
ζην έπαθε σαν... ερασιτέχνης.
Ένας 18χρονος κλέφτης αυτοκινήτων συνελήφθη από την αστυνομία του Ohio, γιατί δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητο που διέθετε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.
Σύμφωνα με το Carscoops.com, ο Damari Wayne έχει να αντιμετωπίσει το δικαστήριο, μιας και καταδικάστηκε λόγω κλοπής 3 αυτοκινήτων υπό την απειλή όπλου ανάμεσα στις ημερομηνίες 11 Φεβρουαρίου και 21 Φεβρουαρίου.
Η τελευταία του προσπάθεια ήταν όταν απείλησε τη ζωή ενός 23χρονου με αντάλλαγμα το αυτοκίνητό του. Χωρίς να το σκεφτεί ο ιδιοκτήτης παρέδωσε το αυτοκίνητό του στα χέρια των κλεφτών. Όταν ο συνεργός του Wayne κάθισε στη θέση του οδηγού, αντίκρισε τον χειροκίνητο λεβιέ και ένα περισσότερο πεντάλ στα πόδια του. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσουν να ολοκληρώσουν την κλοπή, παρόλο που ζήτησαν βοήθεια από τον κάτοχο του αυτοκινήτου για να τους δείξει πως οδηγείται το αυτοκίνητο με manual κιβώτιο. Τελικά, οι δύο κλέφτες το έβαλαν στα πόδια, αφού πρώτα έκλεψαν το κινητό του 23χρονου. Αυτός ήταν και ο λόγος που η αστυνομία τους εντόπισε δύο ώρες αργότερα σε ένα σταθμό τρένου.
sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top