ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο λόγος που οι διάσημες φορούν μεγαλύτερα παπούτσια
Πολλές από εσάς θα έχετε προσέξει πως μερικές από τις διάσημες φορούν μεγαλύτερα παπούτσια, τουλάχιστον κατά ένα νούμερο όταν περπατάνε στο κόκκινο χαλί. Γιατί; Πρόκειται για μια καινούργια τάση της μόδας; Ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτή τους την επιλογή;

Γιατί λοιπόν οι διάσημες φορούν μεγαλύτερα παπούτσια;

Στην πραγματικότητα, πολλές διασημότητες του Hollywood συνειδητά επιλέγουν να κοσμήσουν το κόκκινο χαλί φορώντας τακούνια που είναι πολύ μεγάλα σε πλάτος ή φάρδος γι’ αυτές. Ο λόγος είναι απλός και αποτελεί το μικρό τους μυστικό. Ποιο είναι αυτό; Με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπουν το πρήξιμο των ποδιών τους και το σχηματισμό φουσκάλων.

Εξάλλου, οι διάσημες θα πρέπει να φορούν τα ψηλοτάκουνα τους για ώρες και μερικές φορές όλο το βράδυ. Προφανώς, τα πόδια τους θα πρηστούν.


Τι κάνουν λοιπόν για να λύσουν το πρόβλημα;

Για να αποφύγουν τον πόνο, τις δυσμορφίες και τα χρόνια προβλήματα με τα πέλματα τους που θα αποκτήσουν μετά από καιρό, οι διάσημες φορούν μεγαλύτερα παπούτσια τουλάχιστον κατά ένα νούμερο. Επιπλέον, οι μεγάλες γόβες ή τα σανδάλια δεν θα τρίβουν, πρήζουν ή συμπιέζουν το πέλμα επειδή δεν θα ασκείται πίεση στις πιο ευάλωτες περιοχές των ποδιών.


Πως μπορείτε όμως να αποφύγετε το να σας βγει ή να γλιστρήσετε με ένα μεγάλο παπούτσι;

Για να διατηρήσετε τα παπούτσια στη θέση τους και να μην γλιστρήσουν από το πόδι σας στην χειρότερη στιγμή, οι στυλίστες απλά τοποθετούν επιθέματα σιλικόνης μέσα στις γόβες. Αυτό το απλό τρικ εξασφαλίζει ότι το παπούτσι σας είναι άνετο, αλλά παραμένει στο πόδι χωρίς να περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος και αποτρέπει το πρήξιμο των ποδιών.



Η αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως είναι ένα ακόμη μυστικό που χρησιμοποιούν οι διάσημες. Βοηθάει τα μεγάλα παπούτσια να παραμένουν στην θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Φυσικά, τις περισσότερες φορές οι διάσημες φορούν γόβες που τους είναι μεγάλες με maxi φορέματα, τα οποία καλύπτουν τα παπούτσια. Ωστόσο, σήμερα αυτό το τρικ έχει σχεδόν γίνει μια τάση. Έτσι πολλές σταρ του Χόλιγουντ δεν κάνουν καν τον κόπο να κρύψουν το μικρό τους μυστικό από το κοινό.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top