ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

«Είμαστε καλύτερα τώρα ως φίλοι παρά όταν ήμασταν σύζυγοι»


Η 45χρονη Suzanne Vickberg και ο 44χρονος Tim Reynolds, έχουν ίσως την τέλεια οικογενειακή ζωή: γευματίζουν μαζί με τα δυο τους παιδιά, ηλικίας 10 και 12 αντίστοιχα, πραγματοποιούν οικογενειακά ταξίδια, είναι μαζί στις εορταστικές συγκεντρώσεις και γενικά ζουν άνετα και ευτυχισμένα στο σπίτι τους στα προάστια του Νιου Τζέρσεϊ. Μόνο που τυχαίνει η 45χρονη και ο 44χρονος να είναι διαζευγμένοι!

Επιπλέον, η Vickberg ζει σε ένα διαμέρισμα που εφάπτεται του σπιτιού που είχε αγοράσει από κοινού με τον πρώην σύζυγό της και το οποίο τώρα μοιράζεται με τη νέα συμβία του, Ana De Archuleta. Οι τρεις τους, μοιράζονται ισόποσα τα γονεϊκά τους καθήκοντα: η Vickberg τα βάζει για ύπνο, η De Archuleta τα ξυπνάει και ο Reynolds τα πηγαίνει σχολείο.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα των Newyorkpost, ολοένα και περισσότερα πρώην ζευγάρια, αναζητούν πρωτότυπες λύσεις για τον τερματισμό των γάμων τους, αξιώνοντας ένα διαζύγιο που δε θα αντανακλά την εχθρότητα αλλά την αγάπη που κάποτε μοιράστηκαν και εξακολουθούν να έχουν για τα παιδιά τους. Μερικά ζευγάρια αποφασίζουν έτσι, να ζήσουν ακόμα και κάτω από την ίδια στέγη.
proaaj3
Η Liza Caldwell είναι συν-ιδρύτρια της ομάδας υποστήριξης διαζευγμένων «Soupport and solutions for women», και δηλώνει πως η νέες γενιές έχουν μάθει από τα λάθη των προηγούμενων και απλά επιθυμούν να ζήσουν αρμονικά. Γι αυτό το λόγο, οι Vickberg και Reynolds, μετά το διαζύγιό τους το 2010, ξόδεψαν περί τα 200.000 δολάρια για να χτίσουν έναν επιπλέον χώρο στο κυρίως σπίτι, με ξεχωριστή πόρτα, ώστε να μένουν όλοι μαζί ειρηνικά κάτω από την ίδια στέγη. «Υπάρχουν πολλά ζευγάρια εκεί έξω που αν και αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο, δεν νιώθουν μίσος και απέχθεια», λέει η Vickberg, που εργάζεται ως ψυχολόγος και που σκοπεύει να συγγράψει ένα βιβλίο σχετικά με τέτοιες οικογενειακές καταστάσεις.

Ο 56χρονος Tore Kesicki, μετά από το χωρισμό του από τη πρώτη του σύζυγο, λέει πως ο δεσμός τους άλλαξε και μετατράπηκε από συζυγική σε αδελφική.

Αν και ζουν χώρια εδώ και 17 χρόνια, για ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων ζούσαν μαζί έτσι ώστε να διευκολύνουν τη ζωή των παιδιών τους. Τελικά, ο Kesicki μετακόμισε σε άλλο σπίτι όταν άρχισε να βγαίνει με άλλες γυναίκες. Παρόλα αυτά μέχρι και σήμερα, εξακολουθούν και πηγαίνουν διακοπές μαζί με τα δυο τους παιδιά, 22 και 29 ετών κι άλλα ζευγάρια. «Είμαστε καλύτερα τώρα ως φίλοι παρά όταν ήμασταν σύζυγοι», παραδέχεται ο ίδιος.

Η 51χρονη Lisa δηλώνει πως κάθε πρωί την επισκέπτεται ο πρώην σύζυγός της προκειμένου να ετοιμάσουν μαζί τη 13χρονη κόρη τους για το σχολείο. Εκείνη και ο σύζυγός της, χώρισαν πριν από 3 χρόνια αλλά περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Είμαστε καλοί φίλοι...Ειλικρινά, ίσως είμαι ο πιο τυχερός χωρισμένος άντρας στον πλανήτη», λέει ο Reynolds.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top