ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ακατανόητη πρόθεση από την «πράσινη» διοίκηση, έχει αποφασίσει να κάνει κάτι που δεδομένα θα στοιχίσει στην ομάδα. Εάν όχι τώρα, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον...

Τους τελευταίους μήνες στον Παναθηναϊκό γίνεται μια προσπάθεια να "μαζευτεί" λίγο το μπάτζετ και να γίνουν ορισμένες περικοπές, προκειμένου να μην υπάρξει οικονομικό πρόβλημα στο μέλλον.

Εξ' ου και οι αποχωρήσεις παικτών που δεν πρόσφεραν τον Γενάρη, όπως και οι αποδεσμεύσεις στο λειτουργικό κομμάτι από το Κορωπί.

Κάτι που φαίνεται να επηρεάζει και τις ακαδημίες της ομάδας. Ακαδημίες, οι οποίες ήταν το άλφα και το ωμέγα του "τριφυλλιού" όλα αυτά τα χρόνια, καθώς οι Πράσινοι έβγαζαν και βγάζουν πιτσιρικάδες με μέλλον και πλούσιο ταλέντο.

Παρόλα αυτά, έχει ζητηθεί ακόμα και στις υποδομές να πέσει ...ψαλίδι στο 40% του ελάχιστου μπάτζετ, το οποίο σημειωτέον αντιστοιχεί στο 1/10 του μπάτζετ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Για να καταλάβετε, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται ακόμα και την περίπτωση να καταργήσουν όλα τα τμήματα από την Κ15 και κάτω και να διατηρηθούν μόνο οι Κ15, Κ17 και Κ19!

Γίνεται κατανοητό, λοιπόν, ότι αν οι Πράσινοι προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, τότε θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω, κόβοντας ουσιαστικά τη "μήτρα" που γεννά την ελληνική γενιά του μέλλοντος.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top