ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οικογενειακή τραγωδία που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους σημειώθηκε κοντά στην Αλαμπάμα, χάνοντας τη ζωή τους μία μητέρα με την κόρη της με λιγότερο από μία ώρα διαφορά.

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην 39χρονη Julia Yates Patterson και την 8χρονη κορούλα της αφού πέθαναν σε διαφορετικά τροχαία κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην Αλαμπάμα, με λίγη ώρα διαφορά.

Όπως αναφέρει το nydailynews.com, η αστυνομία που κλήθηκε στο τροχαίο της Julia Yates Patterson, που συγκρούστηκε μετωπικά με ένα Dodge Ram, ανακοίνωσε πως ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο και πέθανε στην άσφαλτο.

Τραγική ειρωνεία... μισή ώρα μετά το τροχαίο της 39χρονης, η αστυνομία ανακοίνωσε πως η 8χρονη κόρη της Libby Patterson χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε τον δρόμο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.
Το μικρό κορίτσι, σύμφωνα με τους Times Free Press, είχε κατέβει από το σχολικό λίγα λεπτά πριν χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο. Η μικρή Libby, που είχε πρόσφατα γιορτάσει τα γενέθλιά της, έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top