ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Δεν πίστευαν οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» αυτό που αντίκρισαν ελάχιστες ώρες πριν απ' το μεγάλο ματς με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

Στα μάτια τους δεν πίστευαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθώντας για λόγους κατασκοπείας τη Δευτέρα τον αγώνα της Μπεσίκτας με την Καϊσέρισπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Στο τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών είχαν την εντύπωση, μαθαίνοντας για το 2-2 στην έδρα της Μπεσίκτας, πως ο Σενιόλ Γκιουνές πραγματοποίησε πολλές αλλαγές ώστε να φρεσκάρει την ομάδα του ανάμεσα στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη σε καμία περίπτωση. Κι αυτό είναι κάτι που γεμίζει με αισιοδοξία τους Πειραιώτες ενόψει του ματς της Πέμπτης.

Μάλιστα, από τη βιντεοθεραπεία στην οποία αναλώνεται τις τελευταίες ώρες το προπονητικό τιμ των Ερυθρολεύκων, έχει προκύψει το ευχάριστο και θετικό συμπέρασμα πως οι Μαύροι Αετοί δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από πλευράς δυνάμεων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Όπως έλεγαν, μάλιστα, στου Ρέντη, τα συνεχή ματς ανά 3-4 μέρες δεν έχουν επηρεάσει, τελικά, μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και την αντίπαλό του, που δε βγάζει φρεσκάδα στο παιχνίδι της, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στο κυριακάτικο ματς έγιναν μόνο δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης στο Καραϊσκάκη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είδαν με ικανοποίηση ότι ο Γκιουνές ξεκούρασε μόνο τους Κουαρέσμα, Γκιονούλ (δεξί μπακ) κόντρα στην Καϊσέρισπορ, ενώ ήταν μάλλον ευχάριστη έκπληξη και το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε για ένα ημίχρονο ο διεθνής μέσος, Οζιακούπ, ενώ είναι σίγουρο ότι θα είναι βασικός την Πέμπτη, μια και είναι τιμωρημένος ο Αρσλάν, που τον ξεκουράζει στα ρεπό του.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με τον δεδομένο τραυματισμό του βασικού Βραζιλιάνου στόπερ, Μαρτσέλο, οποίος θα χάσει τον επαναληπτικό, καθώς και εκείνον του έτερου στόπερ, Τόσιτς, ο οποίος δύσκολα θα είναι στο 100% την Πέμπτη, κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αισιοδοξούν και να χαμογελούν σχετικά με τις πιθανότητες πραγματοποίησης της υπέρβασης στη ρεβάνς της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top