ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Αποχώρησε πρόσφατα απ' το Λιμάνι, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να συμφωνήσει με το Δικέφαλο. Είναι δηλωμένος οπαδός της ομάδας άλλωστε.

Αφού έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Πειραιά, τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπάει από μικρός. Ο Σκύλος, πάντως, σας είχε ενημερώσει από τις 13 Φεβρουαρίου πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα.

Ο λόγος για τον Θόδωρο Ελευθεριάδη, τον πρώην πλέον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Ολυμπιακού, για τον οποίο υπάρχει έντονη φημολογία πως έδωσε τα χέρια με τον Λούμπος Μίχελ και απομένει μόνο η ανακοίνωση της επιστροφής του στον Δικέφαλο του Βορρά, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ανθρώπου που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, η παρουσία του 48χρονου Θεσσαλονικιού προπονητή στον Ολυμπιακό επί 2,5 χρόνια αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση ορισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Το μεγαλύτερο κομμάτι, όμως, του κόσμου της ομάδας της Θεσσαλονίκης μάλλον βλέπει θετικά την επιστροφή του Ελευθεριάδη στην Τούμπα, που εργάστηκε με επιτυχία ως τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου του Βορρά από το 2007 έως το 2010 και έχει δηλώσει δημόσια πως από μικρός είναι οπαδός του ΠΑΟΚ.

"Είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να εργαστώ από το πόστο του Τεχνικού Υπευθύνου στην ομάδα που ανιδιοτελώς αγαπούσα από μικρός", έγραψε στην επιστολή παραίτησης του στις 22 Απριλίου 2010.

Ποιος είναι ο Θόδωρος Ελευθεριάδης

Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1969 στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro. Κατέγραψε συνολικά 150 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής ομάδων Γ’ Εθνικής (Αστέρας Αμπελοκήπων, Καλαμάτα, Εράνη Φιλιατρών, Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας, ΑΕ Αμπελοκήπων) από το 1989 έως το 1996.

Διετέλεσε Διευθυντής Τεχνικών Λειτουργιών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη στον Οργανισμό «Αθήνα 2004», ενώ εργάστηκε σε αθλητικά σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης ως καθηγητής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και ήταν υπεύθυνος σε μια σειρά ειδικών εκδόσεων για θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ακαδημίες Δήμων της Θεσσαλονίκης και ερασιτεχνικούς συλλόγους ποδοσφαίρου από το 1994 έως το 2000, ενώ την πενταετία 2000-2005 εργάστηκε στις ακαδημίες του Ηρακλή και τη διετία 2005-2007 ήταν ο γυμναστής της επαγγελματικής ομάδας των κυανόλευκων. Από το 2007 έως το 2010 εργάστηκε ως τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελώντας προσωπική επιλογή του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Επί των ημερών του, οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ οργανώθηκαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, δημιουργήθηκαν τα ηλιακά τμήματα που υπάρχουν έως τώρα και αναδείχθηκαν ποδοσφαιριστές όπως οι Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Στέλιος Κίτσιου και Έργκους Κάτσε, ενώ διετέλεσε και προπονητής της Κ20.

Μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, εργάστηκε ως συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων και ως συνεργάτης του Κώστα Τσάνα στην ίδια ομάδα, ενώ ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 2η θέση.

Επιπλέον, υπήρξε προπονητής της Εθνικής U15, ενώ από τον Ιούλιο του 2014 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2017 ήταν ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ολυμπιακού, έχοντας …ευθύνη για την προώθηση των Μανθάτη, Ανδρούτσου, Ρέτσου και Νικολάου στην πρώτη ομάδα.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top