ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Αδιανόητα πράγματα στο Τριφύλλι! Διαβάστε πώς και από ποιον έκαναν φτερά ένα σωρό λεφτά και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αποτελεί παρά μια μακρινή ανάμνηση πλέον για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τα λάθη που έγιναν επί της ηγεσίας του συνεχίζουν να «πληγώνουν» το Τριφύλλι μέχρι και σήμερα.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Ιταλός πραγματοποίησε πάρα πολλές μεταγραφές, οι οποίες ήταν όχι μόνο ήταν αποτυχημένες ως επί το πλείστον, αλλά «χρυσοπληρώθηκαν» κιόλας από τον σύλλογο!

Τα πιο κλασσικά και επίκαιρα παραδείγματα είναι αυτά των Εσιέν, Ιμπάρμπο και Μαμούτε. Τρεις παίκτες που ήρθαν με πανάκριβα -για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού- συμβόλαια, δεν προσέφεραν τίποτα και αποχώρησαν μετά από έξι μήνες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η μετέπειτα πορεία τους δείχνει πως οι Πράσινοι έκαναν τεράστιο λάθος που άκουσαν τον Στραματσόνι και επένδυσαν τόσα πολλά σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Ο Εσιέν αμειβόταν με περίπου 700.000 ευρώ από το Τριφύλλι, οι Πράσινοι αποφάσισαν να τον ξεφορτωθούν και πλέον έχουν μπλέξει δικαστικά αφού ο Γκανέζος απαιτεί 650.000 ευρώ ως αποζημίωση. Όσο για την καριέρα του; Πρόσφατα βρήκε ομάδα μετά από πολύ καιρό και συγκεκριμένα την Περσίμπ Μπαντούνγκ της Ινδονησίας.

Σε εξίσου εξωτικό μέρος συνεχίζει και ο Ιμπάρμπο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 800.000 με τον Παναθηναϊκό, σήκωσε… μπαϊράκι για να φύγει, γύρισε στην Κάλιαρι και τώρα κατέληξε στη Σαγκάν Τοσού της Ιαπωνίας. Στις 450.000 ευρώ ήταν το συμβόλαιο του Μαμούτε, που ήρθε δανεικός από τη Γκρέμιο και σήμερα είναι εκ νέου δανεικός στην Ακτόμπε του Καζακστάν!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Τρεις ποδοσφαιριστές που «χρυσοπληρώθηκαν» από τον Παναθηναϊκό και λίγους μήνες αργότερα κατέληξαν αν παίζουν σε πρωταθλήματα εντελώς «παρακμιακά».

Ούτε στην Κίνα, τις ΗΠΑ ή τις αραβικές χώρες δεν κατάφεραν να πάνε οι συγκεκριμένοι, παρά το γεγονός ότι σε αυτές τις χώρες μοιράζουν λεφτά με το… τσουβάλι. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός τους εμπιστεύθηκε -μετά από παρότρυνση του Στραματσόνι- και έκανε τεράστια οικονομικά ανοίγματα! Τι να πει κανείς…

Πηγή: sportdog.gr

Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top