ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πολύ σημαντική κίνηση απ' τους "πράσινους" που κατάφεραν να μπουν σφήνα για έναν ικανό Έλληνα με σημαντική παρουσία στον αιώνιο αντίπαλο.




Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε για το καλοκαίρι με τον Θόδωρο Ελευθεριάδη, προκειμένου να αναλάβει πόστο στις Ακαδημίες, στο πλευρό του Τάκη Φύσσα.


Ο πρώην διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, αν και είχε κάνει προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, όπως σας αποκάλυψε πρόσφατα ο SportDog, μιας και στον Δικέφαλο δεν έδωσαν ποτέ το τελικό "οκ" για να κλείσει και τυπικά η συμφωνία.


Υπήρχε μία μεγάλη καθυστέρηση για να ολοκληρωθεί το deal, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος γνωρίζει άριστα τον Θόδωρο Ελευθεριάδη και εκτιμάει απεριόριστα τις ικανότητές του.



Μπορεί εντός του ΠΑΟΚ να υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να αναλάβει τις Ακαδημίες του συλλόγου, όπως ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ωστόσο η κωλυσιεργία που παρουσιάστηκε από πλευράς των Ασπρόμαυρων, ανάγκασε τον Θόδωρο Ελευθεριάδη να απορρίψει το ενδεχόμενο της επιστροφή του στην Τούμπα, αν και δηλωμένος οπαδός του Δικεφάλου, αποδεχόμενος την προοπτική του Παναθηναϊκού.



Την ίδια στιγμή, πάντως, κάποιες "κακές γλώσσες" λένε ότι το "ναυάγιο" με τον ΠΑΟΚ μπορεί να προέκυψε και λόγω του ότι στην Τούμπα αυτή την εποχή δεν έχουν πέραση οι ...Έλληνες. Φαίνεται ακόμα και στο αγωνιστικό κομμάτι, δηλαδή, ο παραγκωνισμός του ελληνικού στοιχείου, κι αυτό μπορεί να έπαιξε το ρόλο του για το γεγονός ότι ποτέ δόθηκε το τελικό "οκ" για να κλείσει το deal με τον πρώην "ερυθρόλευκο".


Όπως και να έχει, πάντως, η ουσία στο θέμα είναι ότι πλέον ο Θόδωρος Ελευθεριάδης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι το σημαντικό για τους Πράσινους. Όλοι μιλούν, άλλωστε, για έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα το αντικείμενο και που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το Τριφύλλι στον τομέα των υποδομών, αν και εφόσον, βέβαια, βρει τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψει όπως θέλει.


Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top