ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Για έγκλημα με θύμα μια νεαρή γυναίκα όχι πάνω από 30 ετών κάνουν λόγο οι πληροφορίες, σχετικά με το πτώμα που βρέθηκε χθες στο ΧΥΤΑ στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες το πτώμα ανήκει σε Ελληνίδα η οποία φαίνεται να δολοφονήθηκε και να πετάχτηκε στα σκουπίδια, ενώ όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr ο ιατροδικαστής που εξετάζει το πτώμα, οι δράστες προσπάθησαν να κάψουν το σώμα αφού ήταν ήδη νεκρή.

Το απορριμματοφόρο που συνέλεξε τα σκουπίδιά μέσα στα οποία βρισκόταν η άτυχη γυναίκα της κατάφερε σημαντικά χτυπήματα από τη λειτουργία του και μέχρι να την πετάξει στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων. Αυτό άλλωστε δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο ιατροδικαστής κ. Ντιλέρνια μιλώντας στο protothema.gr είπε: «Από την πρώτη εξέταση φαίνεται ότι η γυναίκα είχε πεθάνει και κάποιοι προσπάθησαν μετά το θάνατό της να την κάψουν αφού βρήκα σημάδια σε διάφορα σημεία του σώματος. Το σώμα είχε συνθλιβεί από το απορριμματοφόρο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα δεν ήταν ρακοσυλλέκτρια που βρέθηκε στο ΧΥΤΑ και να χτυπήθηκε από μηχάνημα ενώ μάζευε σκουπίδια και για το λόγο αυτό οι αρχές τείνουν σοβαρά προς το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Επίσης ακόμη ένα στοιχείο που έχει προκύψει είναι πως το πτώμα δεν ήταν σε προχωρημένη σήψη γεγονός που μαρτυρά πως το έγκλημα είναι πρόσφατο.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top