ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο Ολυμπιακός λύγισε στον έξτρα χρόνο τους Σέρβους στο "καυτό" Kombank Arena με 66-64 με καλάθι του Πρίντεζη στο τέλος! Συγκλονιστικός Αγραβάνης, κράτησε μόνος του την ομάδα στο 4ο δεκάλεπτο!

Το ματς

Απόντος του Γιόβιτς, για τους Σέρβους ξεκίνησε οργανωτής ο Τζένκινς που μπήκε καλά στην επίθεση, αλλά ο Ολυμπιακός ήλεγξε το ματς και προηγήθηκε 7-10 στο 6` με δύο τρίποντα από Παπανικολάου και Πρίντεζη και καλές άμυνες στον Κούζμιτς. Ο Γκριν είχε πάρει φωτιά στην επίθεση με 2/2 αιφνιδιασμούς (6 πόντοι), διαμορφώνοντας με σερί 3-12 το 9-17 στο 8`! Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του δεκαλέπτου, με τον Ολυμπιακό να βγάζει πολύ καλές άμυνες και τους Σέρβους να έχουν κιόλας 6 λάθη, έναντι ενός των φιλοξενούμενων.

Ο Ουότερς, όπως και ο Γιάνγκ, έκανε καλή δουλειά σε άμυνα κι επίθεση, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει τον ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο και τον Αγραβάνη να στέλνει τη διαφορά στους 10 (11-21) και αργότερα με τρίποντο (φοβερό διάβασμα από Σπανούλη) στους +13 (11-24). Η άμυνα των πρωταθλητών τσάκιζε κόκκαλα, με τους γηπεδούχους να έχουν 8 λάθη σε 13 λεπτά! Ο Αστέρας έψαχνε σημείο αναφοράς στην επίθεση και δεν έβρισκε! Οι Σέρβοι τελείωσαν το ημίχρονο με 0/5 τρίποντα και τον Κούζμιτς να έχει μόλις 4 πόντους. Δίκαιο το 17-30 με τον Ολυμπιακό να μπορούσε να έχει μεγαλύτερη διαφορά. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε 7/18 δίποντα, 0/5 τρίποντα και 11 λάθη στο πρώτο ημίχρονο!

Κακό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο τρίτο δεκάλεπτο με το 17-30 να γίνεται 28-32... Φαινόταν βάσει εικόνας ότι αυτό που χρειαζόντουσαν οι Σέρβοι ήταν 1-2 σουτ για να μπουν ξανά στο παιχνίδι. O Oλυμπιακός όμως απάντησε με ένα δικό του 6-0 (28-39), αποκαθιστώντας και πάλι την τάξη, με ένα φοβερό Παπανικολάου που συνεργαζόταν άψογα με τον Μάντζαρη! Οι ερυθρόλευκοι ανέκτησαν τον έλεγχο του ματς, διατηρώντας μια διαφορά γύρω στους 10 πόντους, όμως ο Αστέρας με τρία σερί τρίποντο πήγε το ματς στον πόντο! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αστέρας πέρασε και μπροστά με καλάθι του Σιμόνοβιτς! Ο Ερυθρός Αστέρας είχε 0/5 τρίποντα στο πρώτο μέρος και 11 λάθη. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχε 2 λάθη και 4/5 τρίποντα... Μέσα σε ένα λεπτό άλλαξε όλο το παιχνίδι. Δύο αμαρκάριστα σουτ και γύρισε το ματς!

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κακές επιλογές στην επίθεση, ο Αστέρας είχε το momentum και το +4 (46-42) που έγινε +8 (50-42) με τους Σέρβους να έχουν 18-0! Στη συνέχεια, τα τρίποντα του Αγραβάνη κράτησαν τον Ολυμπιακό στο ματς (53-48 στο 36`), αλλά ο αγώνας είχε δρόμο... Ο Αγραβάνης κέρδισε και γκολ-φάουλ για το 53-51, με τον μικρό να έχει 9 σερί πόντους! Ο Μιλουτίνοφ έχασε στη συνέχεια και τις δυο βολές, έκανε φάουλ στον Μπλάζιτς που όμως κι αυτός έχασε βολές! Πάλι ο Αγραβάνης με 2/2 βολές ισοφάρισε και πηγαίναμε σε θρίλερ! Ο Πρίντεζης απάντησε στο τρίποντο του Τζένκινς για το 58-58 και πήγαμε σε παράταση, αφού ο Μάντζαρης αστόχησε στην τελευταία επίθεση σε τρίποντο!

Ο κουρασμένος Πρίντεζης ξεκίνησε στην παράταση με 1/4 βολές, ο Γκούντουριτς έκανε από τη γραμμή με 1/2 το 59-59. Οι δυο ομάδες εναλλάσονταν στο σκορ, πηγαίνοντας αμφότερες στις βολές. Στο 64-64 ο Σπανούλης έκανε βήματα στα 38``... Με λάθος του Γκούντουριτς στα 20`` (με τη συμβουλή του βίντεο οι διαιτητές), ο Ολυμπιακός πήρε την κατοχή! Ο Γκριν κατέβασε την μπάλα, έδωσε στον Πρίντεζη που με πεταχτάρι σκότωσε τους Σέρβους για το 64-66, αφού ο Τόμπσον στο τέλος αστόχησε από το κέντρο.

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 17-30, 43-42, 58-58, 64-66(παρ.)

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top