ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αν και για τους περισσότερους από εμάς όταν ακούμε τη λέξη γιαγιά, το μυαλό μας πάει σε ηλικιωμένες γυναίκες που φορούν ορθοπεδικά παπούτσια και μάλλινες ζακέτες, η παρακάτω κυρία θα σας εκπλήξει μάλλον ευχάριστα καθώς… δεν αποτελεί το συνηθισμένο πρότυπο γιαγιάς.

Η γυναίκα αυτή ονομάζεται Zalkina, είναι fashion blogger από τη Σερβία και είναι 47 χρονών- όσο και αν δεν της φαίνεται.

Η ίδια παρ’ ότι έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια έχει καταφέρει να προσελκύσει πάνω από 200.000 οπαδούς στο Instagram… και όπως βλέπετε, όχι άδικα.



Η Zalkina μοιάζει με μοντέλο, είναι ψηλή και το σώμα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία νεότερη της. ενώ η ίδια ποζάρει για χάρη διάσημων σχεδιαστών μόδας με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα.



Η ιδιαίτερα δημοφιλής blogger έχει δημοσιεύσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία με τα δύο της εγγόνια, ενώ φαίνεται μόλις και μετά βίας αρκετά μεγάλη για να είναι ακόμα και μητέρα τους.



Η Zalkina, η οποία ζει στην Ιταλία, δεν ντρέπεται καθόλου για την ηλικία της… καθ’ άλλο μάλλον θα λέγαμε, καθώς ένα από τα hashtags που χρησιμοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι #grandmotherthatlovesfashion που σημαίνει «γιαγιά που αγαπάει τη μόδα».



Η ίδια έχει μία 28χρονη κόρη και ένα γιο που ονομάζεται Stefan, ο οποίος σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram βρήκε τραγικό θάνατο στο Βελιγράδι της Σερβίας, την παραμονή των Χριστουγέννων του περασμένου έτους, όταν κάποιος τον παρέσυρε με το αμάξι του.



Η σέξι γιαγιά, όπως είναι φυσικό, απολαμβάνει τα πολλά κολακευτικά σχόλια που δέχεται από θαυμαστές της σε προσωπικά μηνύματα στο λογαριασμό της και νιώθει πολύ υπερήφανη.



Μεταξύ άλλων, ένας χρήστης γράφει: «Η αγαπημένη μου υπέροχη γυναίκα !!», ενώ μία άλλη γυναίκα αναφέρει: «Μακάρι να μοιάσω με σας όταν φτάσω την ηλικία σας».

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top