ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ένας 63χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι είχε απαγάγει και σκοτώσει την 3χρονη Σέριλ Γκρίμερ τον Ιανουάριο του 1970.
Η υπόθεση της μικρής Βρετανίδας, που είχε συγκλονίσει την κοινωνία, αποτελεί τη μακροβιότερη άλυτη υπόθεση εξαφάνισης στην Αυστραλία και πλέον οι ελπίδες για την τιμωρία του δράστη έχουν αναπτερωθεί.
Τι είχε συμβεί
Η 3χρονη Σέριλ βρισκόταν με τα αδέρφια και τη μητέρα της στη παραλία Fairy Meadow στο Wollongong, μία πόλη νότια του Σίδνεϊ το απόγευμα της 12ης Ιανουαρίου του 1970.
Επειδή ο καιρός άρχισε να χαλάει, η μητέρα είπε στα παιδιά να ετοιμαστούν για να φύγουν. Εκείνα πήγαν μόλις 100 μέτρα πιο μακριά, στα παραβάν, για να αλλάξουν αλλά η μικρή Σέριλ δε γύρισε ποτέ. Έκτοτε κανείς δεν έμαθε τι απέγινε.
Πέρυσι, η υπόθεση ξανάνοιξε και οι αρχές ανακάλυψαν ένα νέο στοιχείο: 3 αυτόπτες μάρτυρες μιλούσαν για ένα 16χρονο νεαρό, που περιφερόταν τότε στην παραλία.
Αυτός ο 16χρονος Βρετανός, σήμερα στα 63 του χρόνια συνελήφθη στη Μελβούρνη και όπως αναφέρουν οι ερευνητές της αστυνομίας θα κατηγορηθεί για την απαγωγή και δολοφονία της μικρής. Αναμένεται μάλιστα να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου την Παρασκευή.
Ωστόσο, παρά την ανέλπιδη ανακάλυψη του δράστη και τη διαλεύκανση της μακροχρόνιας αυτής υπόθεσης, οι αρχές εικάζουν ότι το πτώμα της Σέριλ δε θα βρεθεί ποτέ.
Μιλώντας στα τοπικά μέσα, ο ερευνητής Μπραντ Άινσγουρθ, επεσήμανε ότι τον συλληφθέντα τον είχαν ανακρίνει και στην αρχική έρευνα, που είχε γίνει πριν από σχεδόν 50 χρόνια αλλά δεν είχαν προκύψει κάποια απτά στοιχεία εναντίον του.
athensmgazine.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top