ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Μπερμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένας οδηγός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω σε γυναίκα η οποία ήταν αμέριμνη στο πεζοδρόμιο.

Ο 57χρονος Surjeet Singh Pal με την αδέξια οδήγησή του έστειλε την 56χρονη Deborah Davies πραγματικά να ίπταται μέχρι να προσγειωθεί στο οδόστρωμα με το κεφάλι της σε τραγική κατάσταση. Όταν η άτυχη γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί διεπίστωσαν πως έπρεπε να την βάλουν άμεσα στο χειρουργείο και να αφαιρέσουν σχεδόν το μισό της κρανίο.

Στη δίκη που ακολούθησε ωστόσο οι αρχές έδειξαν μεγάλη κατανόηση στον οδηγό ο οποίος εν τέλει τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ και 6 μήνες απαγόρευση οδήγησης. Στο άκουσμα της ποινής η οικογένεια της γυναίκας εξοργίστηκε με τον σύζυγό της να αναφωνεί «πως η ζωή μας καταστράφηκε». Ο Steve Davies παρακολούθησε το φρικτό ατύχημα ζωντανά με το ένα από τα πέντε του εγγόνια.

Η ζωή της Deborah Davies είναι πλέον μία καθημερινή μάχη για επιβίωση. Παρόλο που τοποθέτησε μία μεταλλική πλάκα στο κεφάλι της ώστε να καλύψει το κομμάτι που αφαιρέθηκε στο χειρουργείο, δεν μπορεί να φροντίσει πλέον τα εγγόνια της, ενώ πρέπει να αλλάξει σπίτι ώστε να βρίσκεται κοντά στους θεράποντες ιατρούς που την παρακολουθούν.

Πηγή: protothema.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top