ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Το οπτικογραφημένο π 0ρνογραφικό υλικό το οποίο κάνει πλέον θραύση στην Κύπρο, κυκλοφορώντας από τηλέφωνο σε τηλέφωνο κι από υπολογιστή σε υπολογιστή, έχει πλέον προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στο μοντέλο από την Ελλάδα, καθώς βλέπει δουλειές της στην Μεγαλόνησο να ακυρώνονται.

Κατά την διάρκεια της συνεύρεσης ακούγονται διάφορες π ρ0στυχες λέξεις και φράσεις στην κυπριακή διάλεκτο, ενώ διαπιστώνεται πως δεν έχει γυριστεί με βιντεοκάμερα ή έξυπνο κινητό τηλέφωνο, αλλά από κάμερα οθόνης υπολογιστή. Ωστόσο, το μανεκέν από την Ελλάδα δίνει μια άλλη διάσταση στην ιστορία ενώ πρόκειται εντός της εβδομάδας να προσφύγει τόσο στην κυπριακή όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη.

Όμως τί ακριβώς έχει συμβεί με το βιντεάκι; Το οπτικογραφημένο π 0ρν0γραφικό υλικό το οποίο σημειωτέον κάνει πλέον θραύση στην Κύπρο, κυκλοφορώντας από τηλέφωνο σε τηλέφωνο κι από υπολογιστή σε υπολογιστή, έχει πλέον προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στο μοντέλο από την Ελλάδα, καθώς βλέπει δουλειές της να ακυρώνονται εξαιτίας μιας απάτης, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ζητώντας παράλληλα την παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», το μοντέλο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υποβάλει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για διερεύνηση.

Το ολιγόλεπτο φιλμάκι παρουσιάζει μια κοπέλα σε ε ρωτική συνεύρεση όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με με τρεις άνδρες, ταυτοχρόνως! Κατά την διάρκεια της συνεύρεσης ακούγονται διάφορες φράσεις στην κυπριακή διάλεκτο, ενώ διαπιστώνεται πως δεν έχει γυριστεί με βιντεοκάμερα ή έξυπνο κινητό τηλέφωνο, αλλά από κάμερα οθόνης υπολογιστή. Ωστόσο, το οπτικοακουστικό υλικό είναι αρκετά σκοτεινό, ενώ υπάρχει η πιθανότητα τόσο η πρωταγωνίστρια, όσο και κάποιοι εκ των 3 ανδρών να μην γνωρίζουν ότι γίνεται η λήψη.

Η Ελληνίδα μανεκέν που θα προσφύγει στην αστυνομία της Κύπρου ονομάζεται Τζοβάνα Μπουλιέρη. Όπως η ίδια αναφέρει στον «Φ», τις τελευταίες ημέρες διαδίδεται από στόμα σε στόμα και μέσω ηλεκτρονικών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ότι αυτή είναι το πρόσωπο που συμμετέχει στο φιλμάκι. Ωστόσο, κάπου εδώ αρχίζει το πράγμα να περιπλέκεται καθώς η Τζοβάνα Μπουλιέρη δεν φαίνεται να ομοιάζει καν με την πρωταγωνίστρια στο εν λόγω βιντεάκι, καθώς η Μπουλιέρη φέρει τατουάζ στο κορμί της, ενώ η κοπέλα της ταινίας όχι και επίσης, υπάρχει «χτυπητή» διαφορά στην μύτη των δύο γυναικών, καθώς της Ελληνίδας μοντέλου είναι μικρή ενώ της κοπέλας που εμφανίζεται στην ταινία είναι εμφανώς μεγαλύτερη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα προβλήματα για την Τζοβάνα Μπουλιέρη δεν προκαλούνται από όσους έχουν λάβει και παρακολουθήσει το εν λόγω π ορνογραφικό υλικό, αλλά από άτομα που απλώς άκουσαν και πίστεψαν στο ό ργιο φημών που θέλουν πρωταγωνίστρια του video να είναι το μοντέλο, προκαλώντας ντόρο με το ότι «η Τζοβάνα Μπουλιέρη πρωταγωνιστεί σε π ορνό ταινία». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια, πολλά άτομα την πλησιάζουν και την ρωτούν εάν όντως συμμετέχει στην π ορνογραφικού περιεχομένου ταινία, ενώ πριν από μερικές μέρες ακύρωσαν την συμμετοχή της σε επίδειξη μόδας, καθώς όπως της ανέφεραν σχετικά, δεν θέλουν στην εκδήλωση κοπέλες που συμμετέχουν σε π ορνοταινίες. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του «Φ» Λούκα Πάρπα, η κα Μπουλιέρη θα προβεί σε σχετική καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top