ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
«Θέλω να ευχαριστήσω τη Νόρμα γιατί μου έμαθε πως η καλοσύνη γιατρεύει την κάθε πληγή. Όταν ανάβεις ένα φανάρι για το συνάνθρωπο σου, φωτίζεται και το δικό σου μονοπάτι στη ζωή».



Με αυτά τα λόγια επέλεξε να αποχαιρετήσει ο 31χρονος Chris Salvatore, τη γειτόνισσα και συγκάτοικο του τις τελευταίες εβδομάδες, την 89 Norma Cook.

O Chris Salvatore ζει στο Λος Άντζελες και εργάζεται ως ηθοποιός και τραγουδιστής. Γνωρίστηκε με την Cook όταν μετακόμισε στο σπίτι του πριν από πέντε χρόνια και αμέσως απέκτησαν μια καλή σχέση. Η υγεία της όμως χειροτέρευε σταδιακά, μέχρι το σημείο που οι γιατροί της είπαν πως χωρίς 24ωρη φροντίδα θα πέθαινε.

Όταν ο Salvatore έμαθε πως δεν είχε συγγενείς στην περιοχή και θα έπρεπε να πάει σε κέντρο ηλικιωμένων, αποφάσισε να παρέμβει. Την κάλεσε να μείνει μαζί του και τη φρόντιζε κάθε μέρα.

Η Norma πέθανε εχθές το πρωί, μετά που ο Salvatore την πήγε για φαγητό ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Όπως τόνισε, θέλει με το παράδειγμα του να προτρέψει και άλλους να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top