ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Είναι ο παίκτης του Survivor που έχει συζητηθεί πολύ και όχι ιδιαίτερα καλά αν κρίνουμε από τα εκατοντάδες tweets εναντίον του, ειδικά μετά το περιστατικό στο συμβούλιο του νησιού με τις πατάτες και τον δημοφιλέστατο Γιώργο Αγγελόπουλο.


Ο Πάνος Αργιαννίδης, που όπως μας πληροφορεί το βιογραφικό του στο Survivor, αλλά και η κάρτα που συνοδεύει τη συμμετοχή του είναι μάνατζερ Ράγκμπι, ως βσικό επάγγελμα είναι personal Trainer. Σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ και η συμμετοχή του στο εν λόγω παιχνίδι ήταν όνειρο ζωής. 

Αυτό που δε λέει το βιογραφικό του είναι πως λίγους μήνες πριν ο Πάνος είχε εμφανιστεί ξανά στο τηλεοπτικό γυαλί ως παίκτης στο δημοφιλέστατο Deal με τον Χρήστος Φερεντίνος. Το επεισόδιο που πρωταγωνίστησε ο ίδιος βγήκε στον αέρα του Alpha στις 3 Νοεμβρίου του 2016 και ο Πάνος βρέθηκε στη θέση του παίκτη, από την κλήρωση του Νομού Ξάνθης έχοντας στα χέρια του το κουτί με το νούμερο 1.

Κατάφερε δε, να κρατήσει εντός παιχνιδιού το μεγάλο έπαθλο των 60.000 Ευρώ για πολύ ώρα και απέρριψε πολλές προτάσεις του τραπεζίτη και με καλά λεφτά για να φύγει τελικά μόνο με 10 Ευρώ. Τα χρήματα που κρυβόντουσαν τελικά στο κουτί του. Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top