ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Παρά το γεγονός ότι κινέζικη ομάδα ήταν έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για τον Νιγηριανό, τελικά δεν κατέθεσε ποτέ επίσημη προσφορά!

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού, αφού όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν δεκτή την πρόταση των περίπου 11 εκατομμυρίων ευρώ της κινεζικής Τιανγίν Τέντα για την αγορά του.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στη διαφαινόμενη απόφαση της διοίκησης παίζει και η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νιγηριανός "φλερτάρει" με τη μετακίνησή του στην Κίνα, αφού παρόμοιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και πέρυσι τον χειμώνα. Μάλιστα, και τότε ήταν κοινό μυστικό ότι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Ιντέγε ήταν απόλυτα θετικοί στο να προχωρήσουν την υπόθεση. Γιατί, όμως, "κόλλησε" ένα φαινομενικά σίγουρο deal;

Στις 25 Αυγούστου 2015 ο παίκτης έπαιξε για 57 λεπτά στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Πορτ Βέιλ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μπορεί να μην αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στο πρωτάθλημα Αγγλίας μέχρι και την ημέρα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό (31 Αυγούστου), ωστόσο η προαναφερθείσα συμμετοχή στο Λιγκ Καπ καταγράφηκε ως αγωνιστική παρουσία με τη Γουέστ Μπρομ.

Τον Ιανουάριο του 2016 οι Ερυθρόλευκοι ενημερώνονται αρμοδίως για ενδιαφέρον κινεζικής ομάδας με παραπομπή πως αυτή μπορεί να δώσει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιντέγε. Προφανώς, οι Πειραιώτες το συζητούν, αλλά οι Κινέζοι τελικά δεν κάνουν ποτέ την πρόταση όταν συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον παίκτη πριν την 1η Ιουλίου του 2016. Αιτία το γεγονός ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τρεις διαφορετικές ομάδες μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν...

Κάπως έτσι η μεταγραφή του Νιγηριανού δεν έγινε πέρυσι, αλλά φαίνεται πως απλά καθυστέρησε για ένα χρόνο, αφού όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η περυσινή προσφορά των Κινέζων ήταν σαφώς μεγαλύτερη από τη φετινή, παρά το γεγονός ότι ο Ιντέγε πραγματοποιεί συγκριτικά πολύ καλύτερη σεζόν!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top