ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Υπάρχει λόγος για το γεγονός πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε να τρελάνει τους πάντες με την τρομερή δήλωση που έκανε για τον κόουτς της ομάδας. Διαβάστε τον!

Πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα ακούγοντας χθες τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην κοπή της πίτας των "ερυθρόλευκων" Ακαδημιών να αποθεώνει στην ουσία τον Πάουλο Μπέντο για τη δουλειά που έχει κάνει φέτος με τις νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού, αν και για να λέμε την αλήθεια, ποτέ δεν απαξιώθηκε για το έργο του με τους "μικρούς" ο Πορτογάλος.

Οι περισσότεροι, μάλιστα, προσπαθώντας να ερμηνεύσουν την τοποθέτηση του αφεντικού των πρωταθλητών για τον Ίβηρα τεχνικό, έσπευσαν να εκτιμήσουν ότι επρόκειτο για ανοιχτή δήλωση στήριξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Προφανώς και ο πρόεδρος ήθελε να δείξει ότι υπάρχει πίστη στον προπονητή από τη στιγμή δε, που ακολουθούν τόσο σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα, ωστόσο αυτή είναι η ...μισή αλήθεια της δήλωσης του Βαγγέλη Μαρίνακη για τον Πάουλο Μπέντο.

Γιατί είναι γεγονός ότι ο τεχνικός των Πειραιωτών δίνει το επόμενο κρίσιμο διάστημα εξετάσεις και αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με την Οσμάνλισπορ, όπου ο Ολυμπιακός καλείται να προκριθεί κόντρα σε μια φαινομενικά υποδεέστερη ομάδα, διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για τον Πορτογάλο.

Από την άλλη, επειδή η ...ζωή δε θα σταματήσει αύριο στην Τουρκία, αν και εφόσον ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση, η διοίκηση θέλει να είναι σίγουρη ότι η όποια απόφαση πάρει θα είναι για το καλό του αγωνιστικού τμήματος και δε θέλει σε καμία περίπτωση να διαταράξει το κλίμα στο σύλλογο. Όπως προαναφέραμε, άλλωστε, ακολουθεί το ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σημαντικά ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ σε Λεωφόρο και Τούμπα.

Αν, λοιπόν, γίνει κάποια βεβιασμένη κίνηση, τότε αυτό θα έχει αντίκτυπο και στον κόσμο, ο οποίος ήδη γκρινιάζει μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ. Γι΄ αυτό η διοίκηση δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση αποπομπής του Μπέντο και η ΠΑΕ επίσημα, πια, δια στόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη, "πατάει" στην αξιοποίηση των νεαρών άσων της ομάδας, θέλοντας να "κρύψει" με αυτόν τον τρόπο τις υπόλοιπες "ανορθογραφίες" του Πορτογάλου, αλλά και να του αναγνωρίσει το σημαντικότατο επίτευγμά του, ώστε κι ο ίδιος να νιώσει καλύτερα.

Εξάλλου, ακόμα κι αν αποφασιστεί αλλαγή προπονητή, μοιραία στη συνέχεια όλα τα "βέλη" θα πέσουν στη διοίκηση, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά έως το τέλος της σεζόν. Ο νέος κόουτς θα έχει το ...αλάθητο, καθώς θα έχει αναλάβει μια ομάδα που δε θα είναι δουλεμένη από τον ίδιο και προφανώς δε θα φέρει ευθύνη για ό,τι στραβό μπορεί να συμβεί...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top