ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η χειρομαντεία πάντα ενδιέφερε τον κόσμο. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το γράμμα Χ, ένα σχέδιο που μπορεί να έχετε κι εσείς στην παλάμη σας.

Το γράμμα αυτό καθορίζει τον ισχυρό χαρακτήρα κάποιου. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα γι’αυτό.

Η χειρομαντεία είναι ένας τρόπος πρόβλεψης του μέλλοντος κοιτάζοντας μέσα στην παλάμη κάποιου.


Ο Μέγας Αλέξανδρος ενδιαφερόταν πολύ για την χειρομαντεία και την χρησιμοποιούσε για να διαβάσει και τις δικές του παλάμες.


Λέγεται, επίσης, ότι αυτή η αρχαία πρακτική έχει τις ρίζες της στην ινδική αστρολογία. Ο Maharishi Valmiki έγραψε ένα βιβλίο γι’αυτή μερικές χιλιάδες χρόνια πριν και από τότε έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Λέγεται ακόμη ότι ο Μέγας Αλέξανδρος σχεδίαζε την ζωή του σύμφωνα με τις γραμμές που είχε στις παλάμες του.


Επίσης, λένε πως κανείς άλλος δεν είχε γραμμές όμοιες με τις δικές του. Οι ακαδημαϊκοί πίστευαν ακόμη και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε ένα μοναδικό σημάδι στο χέρι του, το γράμμα Χ.


Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι μόνο το 3% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει το ίδιο σημάδι.

Έρευνα σχετικά με το γράμμα Χ:



Το Πανεπιστήμιο STI της Μόσχας έκανε μια έρευνα σχετικά με το γράμμα Χ στην παλάμη και την σχέση του με την μοίρα όσων το έχουν.

Ανάλυση της έρευνας:


Το πανεπιστήμιο κατέληξε ότι όσοι το είχαν, νεκροί ή ζωντανοί, ήταν είτε αρχηγοί είτε πρωτοπόροι με ασυνήθιστες ικανότητες.

Δημοφιλείς προσωπικότητες με το γράμμα Χ στην παλάμη:


Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Abraham Lincoln. Επίσης, και ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin. Έτσι, όσοι έχουν το γράμμα Χ στην παλάμη τους μπορεί να είναι:


Αποδοτικοί και πολύ ικανοί, εξυπνότεροι από όλους, με σπουδαίες ηγετικές ικανότητες και γνώσεις. Είναι διαισθητικοί και συγχωρούν εύκολα, αλλά δεν ξεχνάνε τίποτα. Όσοι έχουν το γράμμα Χ είναι ισχυροί και τυχεροί.


Λέγεται ότι προσαρμόζονται εύκολα στις καταστάσεις γύρω τους. Σειρά σας τώρα να αναλύσετε την παλάμη σας.

Εσείς έχετε το γράμμα Χ στα χέρια σας;
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top