ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με το πέρασμα των χρόνων, οι εγκληματίες έχουν αναπτύξει πολλές μεθόδους για να επιτεθούν σε ανυποψίαστα θύματα με σκοπό τη ληστεία ή την πρόκληση σωματικής βλάβης. Πριν από μερικά χρόνια, οι αρχές ανακάλυψαν ότι ένας εγκληματίας οδηγούσε δίπλα σε γυναίκες στη πολιτεία της Καλιφόρνια και τους έκανε σήμα ότι έχουν πρόβλημα με το αυτοκίνητό τους.

Εντέλει, όταν η ανυποψίαστη γυναίκα  σταματούσε στην άκρη του δρόμου, και ο ληστής θα επιθετόταν στη γυναίκα.

Πρόσφατα, συνέβη μια άλλη επίθεση στη πόλη Newport, στη Βόρεια Καρολίνα. Μια γυναίκα γλίτωσε στο παρά πέντε από επίθεση, όταν σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, αντιλαμβανόμενη στη μέση του δρόμου ένα μικρό παιδί.

Την ώρα που η γυναίκα επιβράδυνε το αυτοκίνητό της, δύο άντρες που φορούσαν μαύρες κουκούλες προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες του οχήματός της. Ευτυχώς, τους αντελήφθη και πρόλαβε να επιταχύνει, ειδοποιώντας στη συνέχεια την αστυνομία.

Οι ύποπτοι είχαν στήσει παγίδα-δόλωμα για όποιο διερχόμενο αυτοκίνητο περνούσε, με σκοπό να βοηθήσει το παιδί. Αποδείχθηκε ότι το παιδί ήταν μια κούκλα ντυμένη με παιδικά ρούχα και εσκεμμένα είχε τοποθετηθεί στη μέση του δρόμου. Οι αρχές έκτοτε προσπαθούν να εντοπίσουν τους υπόπτους.

Αυτό το περιστατικό αποτελεί ένα μάθημα για όλους τους οδηγούς, ώστε να είναι προσεκτικοί κατά την οδήγηση, και η καλύτερη λύση αν δουν κάτι ύποπτο στο δρόμο να ειδοποιήσουν αμέσως τις αρχές. Οι πόρτες πρέπει να είναι πάντα κλειδωμένες και να μη κανείς να μη βγαίνει έξω αν υποπέσει στην αντίληψη κάποιο νεκρό ζώο ή φαινομενικά κάποιος αβοήθητος άνθρωπος χωρίς να ελέγξουν πρώτα τον περίγυρό τους.
fanpage.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top