ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ένα σοκαριστικό βίντεο το οποίο έχει προκαλέσει οργή στο διαδίκτυο, ήρθε στη δημοσιότητα το οποίο δείχνει σκελετωμένα αρκουδάκια του ήλιου που βρίσκονται σε ζωολογικό κήπο στην Ινδονησία να ικετεύουν τους επισκέπτες για λίγο φαγητό.



Στο βίντεο φαίνονται οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου στο Bandung να ρίχνουν στα πεινασμένα αρκουδάκια κέικ, γλυκά και άλλες τέτοιες λιχουδιές ενώ εκείνα με σηκωμένα τα χέρια να ζητάνε λίγο φαγητό.

Η Scorpion, μια ομάδα που ασχολείται με το εμπόριο άγριων ζώων, έστειλε έναν ερευνητή στον τουριστικό αξιοθέατο, όπου και τράβηξαν ορισμένα πλάνα από τις πεινασμένες αρκούδες.
Ο Gunung Gea, διευθυντής της Scorpion, είπε στην Daily Mail: «Όταν η ομάδα μου επισκέφθηκε το ζωολογικό κήπο την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε χορτάρι ή δένδρα στο κλουβί τους. Είδαμε μια αρκούδα του ήλιου να τρώει τα ίδια της τα κόπρανα, αλλά όταν ήρθαμε σε επαφή με αξιωματικούς του ζωολογικού κήπου μας είπαν ότι η αρκούδα έπαιρνε φάρμακα και δεν μπορούσαμε να την δούμε».

Οι ακτιβιστές είναι εξοργισμένοι από τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου οι οποίοι όπως φαίνεται δεν φροντίζουν καθόλου τα ζώα.

gegonota.eu
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top