ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι μεγάλοι νικητές...
των βραβείων People's Choice ήταν οι ταινίες «Ψάχνοντας τη Ντόρι» και «Deadpool», όπως και η σταρ της μικρής οθόνης στις ΗΠΑ 'Ελεν ΝτεΤζενέρις στην 43η τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε προχθες βράδυ στο Microsoft Theater.

Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις δίνονται στους καλύτερους εκπροσώπους του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής έπειτα από ψηφοφορία του κοινού μέσω διαδικτύου σε αντίθεση με τα 'Οσκαρ, τις Χρυσές Σφαίρες, τα Emmy και άλλα που δίδονται από επαγγελματίες.

Καλύτερη ταινία και καλύτερη οικογενειακή ταινία αναδείχθηκε το «Ψάχνοντας τη Ντόρι», το φιλμ των κινηματογραφικών στούντιο Pixar που έγινε το 2016 η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία των κινηματογραφικών ταινιών κινουμένων σχεδίων στις ΗΠΑ.

Το «Deadpool» απέσπασε τα βραβεία του καλύτερου φιλμ δράσης και καλύτερου κινηματογραφικού ηθοποιού για την ερμηνεία του Ράιαν Ρέινολντς.

Στις ηθοποιούς, η Τζένιφερ Λόρενς απέσπασε το βραβείο καλύτερης κινηματογραφικής ηθοποιού, για δεύτερη φορά από το 2015.

Στους ηθοποιούς ταινιών δράσης, διακρίθηκαν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (ήδη βραβευμένος το 2015) και η Μάργκοτ Ρόμπι. Το βραβείο καλύτερης ταινίας αγωνίας δόθηκε στην ταινία «Το κορίτσι του τραίνου».

Όσο για τον Τζόνι Ντεπ, ανακηρύχθηκε «κινηματογραφικό ίνδαλμα» της χρονιάς.

Στις κατηγορίες της υποκριτικής, βραβεύτηκαν επίσης η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μπλέικ Λάιβλι, ο Τομ Χανκς, η Πριγιάνκα Τσόπρα και η Σοφία Βεργκάρα.

Στη μουσική, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βραβεύτηκε σε τρεις κατηγορίες: καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνης, ποπ καλλιτέχνης, αγαπημένη καλλιτέχνης στα μέσα κοινωνικής δικτύυωσης.

Σε αυτά προστίθεται μια ακόμη διάκριση που μοιράστηκε με την 'Ελεν ΝτεΤζενέρις για την καλύτερη τηλεοπτική συνεργασία.

Επίσης, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης και ο τραγουδιστής με το πιο αγαπημένο τραγούδι για το «Can't Stop the Feeling».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εκπομπών λόγου 'Ελεν ΝτεΤζενέρις έγινε η καλλιτέχνης που έχει τιμηθεί με τα περισσότερα βραβεία People's Choice, στα 47 χρόνια ύπαρξης του θεσμού αυτού, φεύγοντας χθες με τρία βραβεία και έχοντας λάβει συνολικά 20 βραβεία από την αρχή της 20χρονης καριέρας της.

Στην τηλεόραση, το «Outlander» ψηφίστηκε ως η καλύτερη σειρά και το «The Big Bang Theory» ως η καλύτερη κωμωδία για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Το «Bates Motel» από την πλευρά του αναδείχθηκε η καλύτερη δραματική σειρά σε καλωδιακό δίκτυο.

Το αμερικανικό μουσικό γυναικείο συγκρότημα Fifth Harmony ανακηρύχθηκε το πιο αγαπημένο συγκρότημα για δεύτερη συνεχή φορά.

Τα 'Οσκαρ, τα πολυτιμότερα κινηματογραφικά βραβεία στις ΗΠΑ, θα δοθούν στις 26 Φεβρουαρίου μετά τα σημαντικά μουσικά βραβεία «Grammys» στις 12 Φεβρουαρίου.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top