ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Μπορεί να έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου (και μαζί και του κόσμου) πολλές θεωρίες για το πώς φτιάχνονται τα περίφημα Chicken McNuggets των McDonald’s, ωστόσο όλα φαίνεται πως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.



Γιατί μπορεί οι περισσότεροι που έχουν δοκιμάσει μία λαχταριστή κοτομπουκιά η μπέργκερ με κοτόπουλο να έχουν αναρωτηθεί αν τρώνε όντως κοτόπουλο ή κάτι άλλο, όμως η αλήθεια είναι μία και βρίσκεται στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο κανάλι Food and Drink του Youtube.

Έχει μάλιστα γυριστεί μέσα σε ένα εργοστάσιο των McDonald’s στο Τενεσί.

Πρώτα ξεκαθαρίζεται το στήθος, τα παϊδάκια και το φιλέτο κοτόπουλου, ενώ το μαύρο κρέας από τα μπούτια κοτόπουλου απομακρύνονται. Επίσης απομακρύνεται το δέρμα του κοτόπουλου, όμως ένα μικρό μέρος του προστίθεται στο μείγμα αργότερα, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, για να δώσει άρωμα.

Τα κομμάτια του κοτόπουλου μπαίνουν ακολούθως στο μύλο, ενώ μετά πανάρονται με celery και λευκό πιπέρι. Στο τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας, δε, μπαίνει και η Tempura, ένα παχύ βούτυρο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο βίντεο έχουν καταγραφεί επίσης εργάτες να ξεπουπουλιάζουν κοτόπουλα, όπως κάνουν οι χασάπηδες και οι νοικοκυρές, καταρρίπτοντας έναν ακόμη μύθο, αυτόν των… ακέφαλων πτηνών!

Τα Chicken McNugget φτιάχνονται λοιπόν αποκλειστικά με λευκό κρέας κοτόπουλου!Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top