ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ποια ήταν η ακατανόητη απόφαση του Πορτογάλου πριν τον αγώνα στην Τρίπολη; Γιατί δεν είχε καμία λογική η επιλογή του; Mήπως αυτή η καινούργια εμμονή του αποδειχθεί μοιραία;

Ο Ολυμπιακός γκέλαρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα και λογικό είναι η γκρίνια να έχει αυξηθεί σημαντικά, κυρίως για τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος επιμένει στη λογική του χωρίς να ακούει κανέναν. 

Ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει με τις αποφάσεις του ότι δεν θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε βαριά ονόματα της ομάδας, όπως ο Τσόρι και Μαρίν, προτιμώντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ακόμα κι όταν το παιχνίδι "καίει", ωστόσο πλέον φαίνεται να έχει νέο ...κόλλημα που ακούει στο όνομα Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Ο Ιρανός επιθετικός μπορεί μέχρι τώρα να …πέταγε φωτιές στον Πανιώνιο και για χάρη του να είχε έγινε χαμός μεταξύ των "μεγάλων" για το ποιος θα τον αποκτήσει τον Γενάρη, ωστόσο ο Μπέντο τον έκρινε ...ανέτοιμο!

Τη στιγμή που πήρε κανονικά στην αποστολή τον Σισοκό, ο οποίος δεν έπαιζε στην ομάδα του και μετρούσε ...ώρες στην Ελλάδα, αποφάσισε να "κόψει" τον Καρίμ, που έχει ρέντα και βρίσκει και φέτος δίχτυα με κλειστά ματιά.

Ο Πορτογάλος μάλιστα, επειδή ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Αστέρα, απάντησε φανερά εκενυρισμένος ότι "αποφάσισα να φέρω μόνο 18 παίκτες στην Τρίπολη, κι αυτό έκανα"!

Ο Μπέντο, λοιπόν, επέλεξε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον Καρντόσο και να μην κρατήσει έστω για τον πάγκο τον Ιρανό στράικερ, καθώς όπως είχε πει σε προχθεσινές του δηλώσεις, έκρινε πως θέλει χρόνο για να μπει στη ...φιλοσοφία του Ολυμπιακού.

Μπορεί και να έχει δίκιο, ωστόσο από τη στιγμή που το γκολ δεν έρχεται και ο Καρντόσο δεν ...ξεμπουκώνει, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Γιατί αν δεν τον βάλει ο Πορτογάλος να παίξει και ακολουθήσει την τακτική που έχει μέχρι τώρα με τους Μάριν και Τσόρι, δεν αποκλείεται να τον βάλει να παίξει άλλος προπονητής… 

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top